Ce este Vederea Intuitiva?

Despre Vederea Intuitiva

Vederea Intuitiva – este o oportunitate REALĂ de a dezvolta capacitățile creierului uman pentru perceptia informațiilor din exterior, capacitate care pana acum nu a fost disponibila pentru cele cinci simturi.

Vederea Intuitiva – este dezvoltarea abilității, ce ne este data din naștere, perceptia multilaterală a lumii, atat vizibile cat și invizibile. Lumea din jurul nostru este frumoasa, cu multiple fațete, fascinantă și multilaterală. Și fiecare dintre noi suntem o parte integrantă a acestei lumi. Prin cunoașterea propriilor capacități, în mod automat ne vom crea o viata mai fericită, mai bogata, mai distractiva! Și acestea sunt doar câteva dintre darurile pe care le poate oferi Viziunea Intuitivă. Ceea ce ieri părea imposibil, astazi devine mai mult decat posibil! Ceea ce ieri a fost văzut ca o poveste, astăzi devine absolut real! Cu dragoste și bucurie vă invităm la Cursurile de Vedere Intuitivă!

Cu ce te putem ajuta?

Capacitatea de a dezvolta intuitia la maxim

folosind o diversitate de exerciții, fără influentare energetica, hipnotică și impact manipulator.

Dezvoltarea intuiției pentru COPII

– este o sansa de a oferi copilului dumneavoastră o ȘANSĂ pentru UN VIITOR SIGUR si FERICIT!

Dezvoltarea intuiției pentru ADULTI

– este o oportunitate de a învăța să TRĂIASCĂ FĂRĂ GREȘELI și întotdeauna să ia DECIZII CORECTE!

Dezvoltarea intuiției pentru LIDERI, DIRECTORI, ANTREPRENORI și OAMENI DE AFACERI

– veti deprinde acele ABILITATI ȘI CUNOȘTINȚE care va vor ajuta MEREU să înțelegeți alegerea potrivită în SELECTAREA PARTENERILOR DE AFACERI și CONSTRUIREA UNEI  AFACERI DE SUCCES!

Svetlana şi Andrei LUNGU te asteapta la cursul de “Vedere Intuitivă”

În Bucureşti se organizează permanent cursuri.

Data de desfăşurare se stabileşte la formarea grupelor, de comun acord cu cursanţii. Afla mai multe despre modul de desfasurare al cursurilor pentru adulti. Pentru alte locatii/orase va rugam contactati-ne.