SCOALA BIONET

SEMINAR – TRAINING:

Educatia si dezvoltarea calitatii Bio Laser!

 3 zile magice cu teorie si MULTA practica!

BUCURESTI,    22-24 MARTIE 2019

Seminarii BioNet

Seminar BioNet 22-28 mai 2018 

Cum sa atragi abundență și prosperitate?

Cum să-ți crești propria energie, încrederea în sine, puterea interioară și bucuria?

Cum atragi un suflet pereche, un partener de afaceri potrivit, sa ceezi condiții pentru atingerea obiectivelor propuse?

Avantaje și metode de utilizare a tehnologiilor de ultimă generație în fizica cuantică – Translighters;

Vei descoperi și dezvolta posibilități nelimitate pentru potențialul tau (mental, intelectual și creativ)

Pentru înscriere și informatii tel.: +4072 5873459; +40733311205

TIMP RAMAS PANA LA SEMINAR

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

SEMINARUL ESTE ORGANIZAT DE

Acest seminar este dedicat cercetărilor în domeniul dezvoltării intuiției, studiului resurselor interioare, al dorințelor, convingerilor, valorilor etc., necesare celor care doresc să-și îmbunătățească calitatea vieții.

 

Obiectivele seminarului: 

Cum să te protejezi de influențele negative din exterior si să iti întăresti influența pozitiva.

 

Dragostea este Lumină. Ne vom creste Luminiscenta noastra.

Vom invata să percepem lumina altor oameni. Vom experimenta practici de interacțiune Lumina – Iubire. Vom trai noi sentimente de iubire. 

 

Cand spunem Timp – ne referim si la bani.

Care este energia Timpului? 

Care sunt parametrii lui?

Vom invata să acumulam energia timpului. Vom descoperi ce legatura exista intre fluxul timpului si cel al banilor? Folosind tehnologii noi vom indepărta obstacole din calea fluxului banilor. Vom descoperi in mod practic cum putem atrage prosperitatea si energia banilor in viata noastra.

CINE TINE SEMINARUL?

Serghei Avdeev si Galina Gajova

 

Cine sunt Serghei Avdeev si Galina Gajova?

Serghei Avdeev, doctor in stiinte, implicat în cercetarea stiintifică a sinergiei proceselor informationale si teoria structurilor fizice. Autorul a peste 50 de publicatii stiintifice si 6 brevete de inventie. Presedintele comunitătii de cercetare Blaga, fondator si director al Institutului de Modelare si Construire de Structuri (IMCS) din Rusia, academician al Academiei Internaționale de Probleme Frontale (fondata de Boris Zolotov).

Galina Gajova, regizor, profesor, psiholog, cercetător. Expert-Operator de sisteme complexe, academician al Academiei Internaționale de Probleme Frontale (fondata de Boris Zolotov).

La începutul anilor 90 am avut norocul să aflu despre oameni minunati si lucrările lor stiintifice remarcabile. Studiind aceste lucrări, am descoperit o lume nouă. Este vorba despre – Academia Internationala de Probleme Frontale, fondata si condusa de Boris Zolotov.

      Telepatia, telekinezia, diferitele tipuri de vedere, amprenta info-energetica si multe altele, pentru noi erau “science fiction”.  Insa, s-a dovedit că sunt parte din realitate, si poate ca pot fi învătate. Cei alaturi de care  participam la seminarii demonstrau calitati uimitoare, radiind optimism si bucurie de viata. Participarea noastră activă la aceste lucrări stiintifice – teoretica si practica – ne-a ajutat să învatam foarte multe.

      Însă aceasta a fost doar începutul. Treptat, au început să se elaboreze teorii noi despre structura universului si despre rolul omului în univers. Am participat la dezvoltarea unor tehnologii noi. Tehnologiile anti-catastrofale, tehnologiile de stabilire a relatiilor, dezvoltarea multi-dimensională a corpului, sufletului si mintii, expeditii în jurul lumii, formarea de bio-retele, crearea de forme noi de viată – este doar o mică parte din lucrarile care s-au facut si cu participarea noastră.

     S-a dovedit că interesul manifestat initial catre uimitorul “regim de expert” pentru perceptia informatiei, este nimic in fata perspectivelor de dezvoltare a tehnicilor de “operator” in interactiune cu realitatea. Noua, puternica si surprinzatoare este manifestarea acestor tehnici in viata cotidiana. Ni s-a schimbat perceptia despre miracol, ceea ce ieri era considerata o minune, astazi se poate explica si folosi, prezentand multe oportunitati si perspective

      Am reusit sa generam o noua directie stiintifică si tehnologică – sinteza structural-informationala. Am învătat sa formam structuri cu proprietati prestabilite si sa construim pe baza lor tehnologică dispozitivele – Translighters.

Aceste dispozitive ajuta oamenii sa atraga în viata lor mai multa Lumina Vie. După cum s-a dovedit, majoritatea oamenilor nu au suficienta lumina vie, ca să simtă bucuria si gustul de viată, să se simtă fericit, sa simta bucuria de a iubi si a fi iubit.

      Tehnologiile noastre ajută să deveniti mai atragatori si atractivi, sa atrageti noroc si succes, sa atrageti creativitatea în viată dvs. Puteti si aveti dreptul de a trăi mai bine, mai luminos, creând un spatiu de iubire in jurul vostru. Cele mai bune calităti ale voastre, care nu puteau fi manifestate anterior, apar si sunt puse in valoare.

     La seminariile noastre împărtăsim cunostintele acumulate, transmitind energia lor prin crearea unui mediu special, de Lumina. În acest mediu, transferul de cunostiinte are loc nu numai verbal, dar si prin intermediul Luminii Vii (energiei) a participantilor.

     Practicile studiate vor face să simtiti actiunea dispozitivelor noastre si sa învătati alfabetul tehnologiilor de lumina în relatiile interumane. Prin schimbarea calitătii Bio-Luminii voastre, puteti îmbunătăti mediu inconjurator, materializand in el propriul vis. Aceasta înseamnă că aveti posibilitatea sa deveniti arhitecti ai realitătii proprii, manifestand genialitatea în viată voastra si a celor dragi.

     În jurul dvs. se va micsora stresul si se vor reduce conflictele, precum si numărul de probleme si esecuri. Va creste tonusul, veti avea mai multa energie, optimism si iubire. Toti sunteti magicieni si zane, doar ca ati uitat asta…

Întâlnirea cu elementele de bază ale teoriei structurilor fizice si sinergia proceselor informationale utilizate în crearea despre

 

+ Familiarizarea cu principiile de bază de organizare a structurilor si dezvoltare evolutiva, modele de timp.

+ Stapanirea tehnologiei de creare a informatiilor noi, prin relatii “expert – operatorice”, interactionind cu Translighters Super.

+ Senzatia miracolului – interactiune prin lumină fără contact direct cu oamenii. Cum sa fii aproape la orice distantă.

+ Obtinerea abilitătilor practice în realizarea dorintelor si de a rezolva probleme folosind Translighters Super, Blaga, Oglinda Isida.

+ Participarea in constructia de modele imitationale pentru transformarea structurală a realitătii cu Translighters.

+ Introducere în matricea de evolutie si rolul ei în evolutia omului.

+ Sentimentul practic da posibilitatea de a utiliza mintea corpului, pentru a selecta traiectoria în spatiul variantelor, folosind Translighters Blaga ca navigator.

+ Conectarea trecutului, prezentului si viitorului într-o singură miscare complexă în timp, pentru crearea unei noi lumi in interiorul si exteriorul sau.

 

 

 

 

“Când iubirea este atotcuprinzătoare, ea îmbrăţişează totul ca pe ea însăşi. Este ca apa: feminină, care acceptă fără discriminare. Când iubirea este profundă, ea distruge toate obstacolele care-i stau în cale. Este ca focul: masculină, selectivă, care stă numai de partea adevărului.” Paul Ferrini

Tabara, Sat Barnova, Jud. Iasi, August 2015

Serghei Avdeev despre Lumina Vie la Puterile Secrete 6TV

Seminar BioNet Slovacia

Dr. Serghei Avdeev Despre Tehnologia Translighters

MARTURIILE SUNT CELE MAI BUNE CARTI DE VIZITA

Alexandrina Crangeanu – medic oncolog

Alina Roman – treiner

Madalina Gheorghe – terapeut, scriitoare

Diana Misail – antreprenor

Magda Balan – antreprenor, terapeut

Svetlana Lungu – psiholog, instructor Vedere Intuitiva

DURATA SEMINARULUI, PRETUL SI MODALITATE DE PLATA

 

LOCATIE: Bucuresti

Harta google: clik aici

PROGRAM SEMINAR:

VINERI, 22 MARTIE, ORA 18.00 – 22.00

SAMBATA, 23 MARTIE, ORA 11.00 – 19.00

DUMINICA, 24 MARTIE, ORA 11.00 – 19.00

 

PRETUL SEMINARULUI 150 EURO.

Pentru confirmarea inscrierii este necesara achitarea unui avans de 50%

Plata se face sau in contul nostru sau la sediul firmei. Pentru inscrierile si detalii la telefon: +40725873459; +40733311205

 

CONTUL NOSTRU:

SC TARA SOFIA CONCEPT SRL
CUI: 31016651
Nr. Inreg Reg. Com.: J40/14777/14.12.2012
IBAN: RO53BTRLRONCRT00M9893901 Banca Transilvania sucursala Chibrit

 

 

 

 

 

Imparte vestea cu prietenii tai!

Intra pe pagina noastra

INSCRIERILE LA SEMINAR SE FAC NUMAI TELEFONIC: 

+40725873459 SVETLANA LUNGU   +40733311205 ANDREI LUNGU