Cum v-am promis data trecută, astăzi vom vorbi despre un COD SPECIAL din numerologia karmică – CODUL PREOTULUI.

Ce înseamnă codul Preotului?

Sarcina unui astfel de om este să învețe să-și gestioneze emoțiile, să distribuie corect energia, să împace oamenii, să devină pentru ei un etalon al spiritualității, moralității, dreptății, bunătății. El nu trebuie să fie o sursă de conflict. Trebuie să găsească echilibrul, sentimentul măsurii și armonia. Să abordeze întotdeauna problema din partea dreptăţii și a nevoii de a învăța un alt punct de vedere, alternative. El trebuie să pună totul la o îndoială rezonabilă, astfel încât să aibă cel puțin două puncte de vedere, două versiuni, două modalități de ieșire din situație, două domenii de activitate și așa mai departe. Dar în primul rând, el trebuie să găsească echilibrul dintre lumea materială și cea spirituală.

Unul dintre talentele Preotului este capacitatea de hipnoză regresivă, precum și capacitatea de a obține cunoștințe din cronicile akashice și capacitatea de a transpune informații extrem de complexe într-un limbaj accesibil pentru toată lumea. Preotul este în măsură să ajute la trezirea Păzitorului sau a Magului Alb. Mulți Preoți au legătură cu Pleiadele.

La repetarea greșelilor din încarnarea anterioară, Preoții încep să se îmbolnăvească în același an. Prin urmare, este mai bine să le cunoașteți și să nu le repetați. Pentru a afla greșelile dvs., puteți să mă contactați pentru consultaţii.

Numărul 8 poate fi obținut din diferite surse: din 17, 26, 35, 44. Aceștia vor fi Preoți cu diferite niveluri de dezvoltare sufletească.

Dacă ați descoperit la dvs. codul Preotului, atunci puteți determina, de asemenea, ce nivel de dezvoltare are sufletul dvs.

Descrierea nivelurilor:

 8, 17 – primul nivel de dezvoltare a sufletului – aceștia sunt oamenii care sunt interesați doar de aspectul cotidian: familie, viață și muncă. Atenția primară pentru ei este dezvoltarea personalității lor, perfecțiunea spiritului și educarea voinței. Pe acest tip de oameni îi așteaptă treburi pământești, iar materiile înalte nu sunt pentru ei.

26 – al doilea nivel de dezvoltare sufletească – aceștia sunt entuziaștii, oamenii ușor de urcat, care se străduiesc să cunoască, însă nivelul lor de cunoaștere este redus. Omul aflat la acest nivel ar trebui să formeze karma pământească, bazându-se pe sursele sale, pe experiența strămoșilor săi. Să-şi dezvolte intuiția, să înveţe să-şi gestioneze propriul subconștient.

 35 – al treilea nivel de dezvoltare sufletească – aceștia sunt profesorii, sfătuitorii, oamenii cu un nivel profund de cunoaștere. Acesta este nivelul oamenilor care pot influența conștiința altora. Trebuie să-i învețe pe alții viziunea spirituală asupra vieții, elementele de bază ale existenței. De aceea, el însuși trebuie să învețe multe pentru a transmite mai apoi cunoștințele altora.

 44 – nivelul 4 – aceștia sunt mentorii, zgârciții de emoții, conservatorii, își prețuiesc timpul. Învață oamenii după exemplul lor. Nimeni nu le poate indica. Este important pentru ei să fie profesionişti de nivel înalt. Nivelul loviturilor Destinului și Karmei este ridicat. Aceștia sunt intelectualii, filosofii. Scopul este dorința de a cunoaște cel mai înalt sens al existenței, fundamentul Universului și în aşa fel să iasă la un nou nivel de conștiință.

Al 5-lea nivel – observatorul, mijlocitorul dintre Conştiinţa Superioară și oameni. Un astfel de om este un purtător de informații secrete. Scopul său este să lucreze asupra sa în singurătate. Are conexiune la câmpul informațional al Pământului. Procesul de îmbătrânire este lent. El îi învață doar pe cei vrednici.

Totuși, acest lucru nu înseamnă deloc faptul că toţi purtătorii nivelului 5 sunt întotdeauna luminoşi și curaţi. Foarte adesea aceștea sunt prada sorții, care primesc toate beneficiile mai ușor decât restul. Se întâmplă adesea ca acești oameni, încetând să se monitorizeze și să-și educe sufletele, coboară. Încep să trăiască prin consum. Dar cui i s-a dat mult, i se va cere mai mult!

Al 6-lea nivel se mută automat pe o altă planetă. Când ucenicul atinge nivelul 5, atunci Învăţătorul trece la al 6-lea nivel.

Nivelurile 5, 6 și 7 sunt acum imposibil de atins, deoarece nu există numere corespunzătoare acestora.

Pentru consiliere numerologică și o analiză karmică, te invit la o sedintă individuală online sau offline. Inscrierile la telefon +040725873459, sau email: sveta.lungu@yahoo.com