Despre BioNet Club

12528451_10153853789319764_273271809_oTelul Clubului BioNet este de a dezvolta o comunitate de membri cu obiective comune. Prin BioNet School dorim sa extindem potentialui uman in Matricea Evolutiei.

Intalnirile saptămanale la Bucuresti ai Clubului BioNET sunt un mini seminar cu rezultate remarcabile.

La intalnirile Clubului noi invătam si experimentăm tehnologii MiniMax – cum cu eforturi Minime să obtii Maxim!

CUM sa generăm resurse necesare și TIMP VIU, să ne bucurăm de Viaţă la Maxim, să devenim Co-Creatorii Vieţii noastre, să FIM cu adevărat Fericiţi!

bionet club3Aici invăţăm si practicăm:

  • să interactionăm cu ajutorul campurilor noastre de lumină,
  • să ne conectăm la fluxsuri energetice de frecvenţe ȋnalte,
  • matricea evolutiei și interactiune “expert-operator” (IEO),
  • lucrăm ȋmpreună la realizarea dorinţelor, creând structuri de Lumină si Timp Viu, pentru a trai fiecare clipă la intensitate maximă ȋn Dans cu Viata,
  • folosim tehnologiile TransLighters intr-un mod activ și creativ, astfel crescand eficienţa lor de mai multe ori.

Acest complex de informaţii si exerciţii ne ajuta să crestem complexitatea consţiintei, să ne conectam la fluxuri info-energetice, astfel să dezvoltăm și manifestam calitaţi extrasenzoriale.bionet6

Dupa astfel de ȋntalniri ai Clubului, participanţii au o luminiscenţă mai puternică (aura măsurată cu Camera GDV), se inbunatăţeste starea psiho-emoţională, obiectivele propuse se manifestă mai usor si mai rapid.

În cadrul Conceptului BioNet România, noi organizăm Seminarii în colaborare cu liderii școlilor extrasenzoriale rusești și europene.