Ateliere de Vedere Intuitivă pentru Adulti!

Despre Svetlana Lungu

Svetlana Lungu este psihopedagog și formator acreditat de Ministerul Educației și Ministerul Muncii. Este trainer de Vedere intuitivă, certificat de International Society of Intuitive Information Sight (Rusia, Cehia, Slovacia). Cu o experiență în zona de psihologie si dezvoltare personala de peste 15 ani, Svetlana a căutat întotdeauna și alte metode de a-i ajuta pe oameni, considerând că metodele clasice nu sunt de ajuns pentru a dezvolta capacitatea reală a minții omului. Cu pasiune si cu multa dragoste, Svetlana impartaseste din cunoasterea si revelatiile ei, precum si tehnicile care i-au transformat experienta.

Despre Andrei Lungu

Ca și Svetlana, Andrei este trainer certificat de Vedere Intuitivă.  În plus, este expert in sintetizarea complexului în strategii și unelte aplicabile imediat, ce pot fi folosite de oricine pentru a-și îmbunătăți calitatea vieții. Andrei le oferă cursanților resursele necesare pentru ca aceștia să își poată susţine cu determinare ideile și planurile şi să devină lideri pentru viata lor.

Vederea intuitivă –

DESCĂTUȘEAZĂ PUTEREA INTERIOARĂ  !

„Ai curajul să îți asculți inima și intuiția! Ele știu deja ceea ce vrei tu să devii cu adevărat.” Steve Jobs

În prezent, oamenii folosesc doar între 3 și 5% din capacitatea creierului. Deși avem un potențial extraordinar de creație și eficientizare a deciziilor, nu știm cum să îl accesăm. În plus, societatea în care trăim este în plină revoluție tehnologică şi informațională.

Imaginați-vă viața ca un bufet suedez: ce să aleg, după ce criterii să mă ghidez, ce opinii ascult, optez pentru ceva sărat sau mai degrabă dulce? Puși în fața a prea multe opțiuni, ne simțim adesea copleșiți și nesiguri.

Aceste emoții sunt și mai profunde atunci când vorbim de un copil sau un adolescent. Cum găseşti informaţia utilă? Cum ştii că nu este falsă, de proastă calitate sau furnizată cu rea-intenţie?

Oare utilizând doar o mică parte din creierul nostru, suntem cu adevărat eficienți în tot acest proces? Trăim viața la cel mai înalt potențial?

Dacă întelegem că resursele sunt deja în noi înșine, tot ce ne rămâne de făcut este să învățăm să le accesăm. Cursul de Vedere Intuitivă le dă copiilor tăi unelte prin care să își descopere intuiția și să o urmeze cu mai multă siguranță.

 

Prin exercițiile interactive din cadrul atelierului vei învăța (la nivel conștient și subconștient):

 • să-ti trezesti al șaselea simț;
 • să scăpi de blocajele mentale (așa-numitele paradigme);
 • să folosesti intuiția în viața de zi cu zi;
 • să activezi zonele pasive ale creierului;
 • să dezvolti inceredea in sine

   

Oferă-ti cel mai frumos cadou: dezvoltarea puterii sale interioare!

Care sunt avantajele exercitiilor practicate la Atelier de Vedere intuitive pentru ADULTI?

 1. Eliminarea blocajelor emotionale si mentale (frica, neincrederea, paradigme si programe mentale, etc);
 2. Cresterea increderii in sine;
 3. Dezvoltarea calitatilor extrasenzoriale (cu ochii inchisi) in perceptia culorilor , formelor, etc.
 4. Cresterea IQ-lui;
 5. Dezvoltarea noilor cai neuronale si “trezirea” potentialului a creierului;
 6. Dezvoltarea intuitiei, folosind diferite regimuri: de cautare; telepatic; kineziologic, etc.

Intuiţia, consilierul tău invizibil!

Cum iţi poate schimba viaţa Atelier de Vedere Intuitivă?
Intuiţia este definită, într-o primă ipostază, ca fiind înţelegerea imediată şi iraţională a realului.
Este un fel de iluminare instantanee şi imprevizibilă care ne permite să accedem direct la esenţa unei fiinţe sau a unei probleme.
Intuitia este, probabil, cel mai înalt nivel de inteligenţă şi cea mai valoroasă formă de gândire creativă. Intuiţia este abilitatea de a recepta sau percepe acea informaţie care nu este accesibilă prin intermediul celorlalte cinci simţuri. Această abilitate se manifestă pregnant la copii intre patru şi doiprezece ani şi se estompează pe măsură ce înaintăm în vârstă. Adevarul este că intuiţia se bazează pe gândirea raţionala si nu ar putea exista fără ea.”
C.G.Jung.(1875 – 1961)

Pentru mulţi dintre noi, intuiţia este acel simţ sau voce şoptită. Este dificil de descris în cuvinte, dar există acel impuls, aparent inexplicabil. De unde vine? Putem să ne bazăm pe acest simţ? Oare subconştientul găseşte legături între situaţiile noi şi diferitele şabloane ale experienţelor trecute? Se pare că da! Mesajul apare ca o voce interioară, exprimată în limbajul emoţional care scapă raţionalului din noi.
Instruindu-ne, oferim hrană minţii, o dezvoltăm. Astfel, omenirea poate face progrese de care vor beneficia şi generaţiile viitoare. Nu există o limită a dezvoltării spiritului omenesc!

Ce poate face Vederea Intuitivă pentru tine?

Iata ce spun absolvenţii despre Ateliere de Vedere intuitivă

Inscrie-te la Atelier de “Vedere Intuitivă” pentru ADULTI (modul 1) cu Svetlana şi Andrei LUNGU

Pentru mai multe detalii despre programul Atelierelor de Vedere Intuitiva, te rugam sa ne contactezi telefonic: +40725873459; +40733311205