De ce Vederea Intuitiva?

Daca rugaciunea este comunicarea ta cu Dumnezeu, atunci intuitia - este comunicarea Lui Dumnezeu cu tine

 

Viața noastră este formata dintr-o multime de detalii și de o cantitate mare, continua de decizii.

Desigur cel mai simplu mod este sa lasam lucrurile sa curga de la sine, dar cred că probabilitatea succesului va fi foarte scăzută. Cu toate acestea, ne dorim si depunem eforturi pentru a construi o viață fericita, de succes, cu sănătate și bunăstare.

De cine sau ce depinde acest fapt? Cred că răspunsul este evident – în special de fiecare dintre noi și prin urmare de precizia și viteza de luare a deciziilor.

Întrebările care apar:

Cum poti învață sa iei decizii CORECTE?

 

t

Cum să înveți să asculti voce interioară?

 

Cum să fii, la momentul potrivit, în locul potrivit?

 

t

Cum sa-ti organizezi propria afacere, astfel incat sa aduca profit?

 

t

Cum, sa eviti accidentele în viața ta?

 

In cine poti avea încredere și in cine nu?

 

t

Cum sa alegi un partener de viață?

 

Există oare o metodă care te poate ajuta in dezvoltarea acestei capacitati?!

 

La toate aceste întrebări va va ajuta cu raspunsuri – INTUIȚIA!

Beneficiile intuiției sunt evidente. Psihologul american Marcia Emery a efectuat un studiu cu persoane avand intuitia foarte dezvoltata. Rezultatele obtinute au aratat, oamenii care au dezvoltat al șaselea simț, de 5 ori mai puțin ajung în accidente rutiere, de 7 ori mai puțin ajung să se accidenteze, de 2 ori mai putin sunt predispusi la boli cardiovasculare, de 5 ori mai puțin sunt sanse sa faca atacuri de cord pe plan nervos, de 2 ori mai puțin obțin intoxicatii alimentare si se bolnavesc de boli contagioase.

În 1958 sociologul american cunoscut în Occident James Staunton a publicat în “Jornal of sociology” rezultatele studiului a mai mult de 200 de accidente feroviare si mai mult de 50 de accidente de avion.

Rezultatele au aratat ca, în toate cazurile catastrofale, transportul a fost completat într-o medie de doar 61%, iar la zboruri încheiate cu succes o medie de  76% din volumul total. Diferența este de 15% !!! Numai acest fapt, ne face sa tratam mai serios posibilitățile intuiției. Tocmai dezvoltarii acestui EXTRAORDINAR – „AL SASELEA SIMT” sunt dedicate cursurile noastre de Vedere Intuitiva pentru adulți și copii!

Exercițiile utilizate în cursurile de Vedere Intuitivă sunt simple insa, va pot dezvolta intuitia si pregati, pentru a lua decizii corecte în afaceri, cariera, partener de viață sau pentru orice situatie în cazul în care viața ne pune in postura de a lua o decizie.

Rezultatele numeroase arată, că într-un timp scurt, tuturor cursantilor li se activează intuiția și se dezvoltă percepția intuitivă a lumii.

Lucrul cu intuitia – este o abordare comprehensivă, folosind exercitii simple și jocuri în mod regulat putem sa acutizam simturile și să dezvoltam la maxim percepția lumii.

” Intuitia este un dar sacru iar mintea rationala este un slujitor credincios. Am creat o societate care respectă slujitorul dar uită de darul primit. Inteligența înseamnă puțin pe drumul descoperirii. Avem nevoie de un salt de constiinta, il putem numi intuitie sau cum vreți, și soluția va aparea, chiar dacă nu ve-ti ști cum sau de ce. Într-adevăr intuiția este un lucru valoros.”

                                                                                                                    Albert Einstein

CINE SUNT INSTRUCTORII TAI?

Despre Svetlana Lungu

Svetlana Lungu este psihopedagog și formator acreditat de Ministerul Educației și Ministerul Muncii. Este trainer de Vedere intuitivă, certificat de International Society of Intuitive Information Sight (Cehia, Slovacia, Rusia). Cu o experiență în zona de psihologie si dezvoltare personala de peste 15 ani, Svetlana a căutat întotdeauna și alte metode de a-i ajuta pe oameni, considerând că metodele clasice nu sunt de ajuns pentru a dezvolta capacitatea reală a minții omului. Cu pasiune si cu multa dragoste, Svetlana impartaseste din cunoasterea si revelatiile ei, precum si tehnicile care i-au transformat experienta.

Despre Andrei Lungu

Ca și Svetlana, Andrei este trainer certificat de Vedere Intuitivă.  În plus, este expert in sintetizarea complexului în strategii și unelte aplicabile imediat, ce pot fi folosite de oricine pentru a-și îmbunătăți calitatea vieții. Andrei le oferă cursanților resursele necesare pentru ca aceștia să își poată susţine cu determinare ideile și planurile şi să devină lideri pentru viata lor.

 

 

 

Te asteptam la Ateliere de “Vedere Intuitivă”

ATELIERE DE VEDERE INTUITIVA SE DESFASOARA LA BUCURESTI.

Pentru ADULTI este necesara o intalnire individuala prealabila (GRATUITA)!

Pentru mai multe detalii despre programul Atelierelor, te rugam, sa ne contactezi telefonic: +40725873459; +40733311205.