Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ce este Vederea Intuitiva?

Despre Vederea Intuitiva
Vederea Intuitiva – este o oportunitate REALĂ de a dezvolta capacitățile creierului uman pentru perceptia informațiilor din exterior, capacitate care pana acum nu a fost disponibila pentru cele cinci simturi.

Vederea Intuitiva – este dezvoltarea abilității, ce ne este data din naștere, perceptia multilaterală a lumii, atat vizibile cat și invizibile. Lumea din jurul nostru este frumoasa, cu multiple fațete, fascinantă și multilaterală. Și fiecare dintre noi suntem o parte integrantă a acestei lumi. Prin cunoașterea propriilor capacități, în mod automat ne vom crea o viata mai fericită, mai bogata, mai distractiva! Și acestea sunt doar câteva dintre darurile pe care le poate oferi Viziunea Intuitivă. Ceea ce ieri părea imposibil, astazi devine mai mult decat posibil! Ceea ce ieri a fost văzut ca o poveste, astăzi devine absolut real! Cu dragoste și bucurie vă invităm la Cursurile de Vedere Intuitivă!

Cu ce te putem ajuta?

Capacitatea de a dezvolta intuitia la maxim

folosind o diversitate de exerciții, fără influentare energetica, hipnotică și impact manipulator.

Dezvoltarea intuiției pentru COPII

– este o sansa de a oferi copilului dumneavoastră o ȘANSĂ pentru UN VIITOR SIGUR si FERICIT!

Dezvoltarea intuiției pentru ADULTI

– este o oportunitate de a învăța să TRĂIASCĂ FĂRĂ GREȘELI și întotdeauna să ia DECIZII CORECTE!

Dezvoltarea intuiției pentru LIDERI, DIRECTORI, ANTREPRENORI și OAMENI DE AFACERI

– veti deprinde acele ABILITATI ȘI CUNOȘTINȚE care va vor ajuta MEREU să înțelegeți alegerea potrivită în SELECTAREA PARTENERILOR DE AFACERI și CONSTRUIREA UNEI  AFACERI DE SUCCES!
Despre Svetlana Lungu Svetlana Lungu este psihopedagog și formator acreditat de Ministerul Educației și Ministerul Muncii. Este trainer de Vedere intuitivă, certificat de International Society of Intuitive Information Sight (Cehia, Slovacia, Rusia) Cu o experiență în zona de psihologie si dezvoltare personala de peste 15 ani, Svetlana a căutat întotdeauna și alte metode de a-i ajuta pe oameni, considerând că metodele clasice nu sunt de ajuns pentru a dezvolta capacitatea reală a minții omului. Cu pasiune si cu multa dragoste, Svetlana impartaseste din cunoasterea si revelatiile ei, precum si tehnicile care i-au transformat experienta. Despre Andrei Lungu Ca și Svetlana, Andrei este trainer certificat de Vedere Intuitivă.  În plus, este expert in sintetizarea complexului în strategii și unelte aplicabile imediat, ce pot fi folosite de oricine pentru a-și îmbunătăți calitatea vieții. Andrei le oferă cursanților resursele necesare pentru ca aceștia să își poată susţine cu determinare ideile și planurile şi să devină lideri pentru viata lor.  

Te asteptam la Ateliere de “Vedere Intuitivă”

ATELIERE DE VEDERE INTUITIVA SE DESFASOARA LA BUCURESTI.

Pentru ADULTI este necesara o intalnire individuala prealabila (GRATUITA)!

Pentru mai multe detalii despre programul Atelierelor, te rugam, sa ne contactezi telefonic: +40725873459; +40733311205.