Politica de Returnare

Politica de returnare completă a SC TARA SOFIA CONCEPT SRL., este detaliată aici și prezentată formal în cele ce urmeaza. Politica de returnare este furnizată în completarea oricărei garanții legale sau a altor drepturi de returnare statutare pe care le dețineți conform legislației în vigoare (Ordonanța nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță). Conform criteriilor noastre de returnare, puteți să renunțați la contractul de cumpărare și la locul rezervat în cadrul cursului, solicitând returnarea contravalorii serviciilor achitate, după cum urmează:

Dacă vă exercitați dreptul de a denunța unilateral contractul, fără invocarea vreunui motiv, în termen de zece (10) zile lucrătoare de la achitarea cursului, vă vom rambursa contravaloarea sumei achitate minus costurilor suplimentare ce rezultă din comisionul băncii si al procesatorului de plata electronica. Exceptie fac cererile de rambursare primite cu 7 zile calendaristice inainte de data inceperii cursului. In acest caz vom rambursa 60% din contravaloarea sumei achitate (40% reprezentând costuri logistice – rezervare sala, material didactic etc.).

Returnarea sumelor, în cuantumul stabilit după caz, se va face în cel mai scurt timp, dar nu mai târziu de treizeci (30) de zile calendaristice. Returnările vor fi făcute prin aceeași metodă de plată prin care s-a făcut tranzacția inițiala.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa va adresati prin e-mail la adresa: sveta.lungu@yahoo.com