CE SUNT CARDURILE METAFORICE DE ASOCIERE - OH CARDS?

"Orice condiţionare negativă, formată de-a lungul timpului în subconştient, poate fi dezrădăcinată tot cu ajutorul subconştientului." Joseph Murphy

OH CARDS – una dintre metodele proiective în psihologie și psihoterapie, care permite accesul la o imagine completă a situației din punctul de vedere al unei persoane sau/și la determinarea răspunsului corect la întrebarea ei.

Ele creează un context sigur pentru găsirea soluțiilor și de asemenea pornesc procesele interne de autovindecare, ajutând la crearea  realității noi, care mai târziu, este întruchipată în viața persoanei.

Cardurile metaforice de asociere sunt niște seturi de carduri cu diferite imagini și simboluri (cuvinte) pe care persoana le vede, descrie, percepe, oferind propria sa interpretare, folosind baza subconștientului său. În acest caz, același card pentru diferite persoane, cauzează asociații diferite.

Beneficiile unei ședinte cu OH CARDS pentru tine:

Puterea subconştientului este capabilă să transforme întreaga lume.” Joseph Murphy

Corectarea relațiilor și rezolvarea conflictelor;

Managementul stresului;

Dezvoltarea abilităților creative;

Reducerea temerii de critică;

Dezvoltarea personală;

Căutarea stării – resursa;

Dezvoltarea intuitiei si emisferei drepte;

Imbunatatirea starii psiho-emotionale;

De ce cardurile metaforice sunt un instrument eficient in consiliere?

„Subconştientul reprezintă o carte deschisă, în care vă puteţi citi perfect întreaga viaţă.” Joseph Murphy

În timpul consilierii poate fi dificil de înțeles care sunt cauzele profunde ce conduc o persoană la astfel de consecințe.

Acest lucru se datorează faptului că o persoană poate fi deprimata, îi este greu să exprime problema, sau i se pare că motivul situației în care se află se ascunde în alte lucruri.

Insa, pentru a ajuta persoana, pentru un psiholog este important să găsească cauzele profunde  pentru furnizarea ajutorului eficient și nu numai să îmbunătățească starea psiho-emoțională. În caz contrar, această situație poate reapărea.

Și în această situație, cardurile ajută la înțelegerea rapidă și eficientă a cauzei, la găsirea soluției rapide și potrivite.

Ce se întâmplă în timpul ședinței?

Creierul funcţionează 95% controlat de subconştient.” Bruce Lipton

Ședința de consiliere poate fi desfășurată în două moduri:

 

1. Față în față

 

2. La distanță (de ex. prin skype)

Sedinta cu OH CARDS

În timpul ședinței se discută situația, se discută despre scopul întâlnirii, se formează o cerere pentru explorare.

De exemplu: “Aș vrea să scap de teama de singurătate și să încep să trăiesc o viață fericită”; “Am o părere foarte proastă despre tatăl meu. Cum pot s-o schimb? “; “Care este motivul problemelor mele financiare? Cum să îmbunătățesc starea materială?…

Persoana alege carduri deschise sau întoarse și povestește ceea ce vede pe acele imagini, ce simte în acel moment. Psihologul ascultă foarte atent și foloseste întrebările potrivite de clarificare. Clientul și psihologul discută și analizează ceea ce s-a văzut în imagine. Definesc paralele cu viața reală a persoanei, stabilesc cauza-efectul situației. Psihologul însoțește persoana pe calea către rezolvarea problemei.

Ce este foarte IMPORTANT  – persoana însasi caută o cale de ieșire din situație, constientizează resursele sale, definește pentru sine primii pași pentru atingerea scopului în rezolvarea situației.

Cine poate beneficia de o ședintă cu OH Cards?

Orice persoană are acces direct la subconștientul său. De aceea, această metodă este potrivită pentru toată lumea, indiferent de vârstă și domeniu de activitate.

Tarife pentru consiliere OH Cards si alte servicii:

 

 

Sedinta OH Cards 60 minute – 200 Ron

 

Sedinta OH Cards 90 minute – 270 Ron

 

Sedinta OH Cards + Consiliere numerologică – 500 Ron

 

Sedinta OH Cards + Bioelectrografie (Metoda GDV) – 450 Ron

 

Consiliere numerologia karmica – 351 Ron

Crownscopy (Metoda GDV) – 270 RON

 

Ateliere pentru dezvoltarea intuitiei (Vedere Intuitiva) pentru COPII si ADULTI 

CINE VA CONSILIAZA?

SVETLANA LUNGU 

Eu nu reinventez roata, accept că ritmul ei este în ton cu ritmul Universului şi legilor în baza cărora el funcţionează! Cu pasiune şi cu multă dragoste vă împărtăşesc cunoaşterea şi revelaţiile mele, precum şi tehnicile care mi-au transformat experienţa de a fi. Mă bucur din suflet pentru rezultatele extraordinare ale celor care îmi sunt cursanţi, clienţi şi parteneri. Vă iubesc pe toţi! 

 

  • Psihopedagog – ULIM;
  • Asistent medical în diagnostic de laborator – Colegiul Mational de Medicina si Farnacie (Rep. Moldova);
  • Formator acreditat de Ministerul Educației, Cercetării și Tineretului și de către Ministerul Muncii (Romania);
  • Trainer de Vedere intuitiva – ISIIS (International Society of Intuitive Information Sight, Rusia);
  • The teacher of Shcool of intuition for children – Slovacia;
  • Numerolog (Academia știinților esoterice, Rusia)
  • Specialist Metoda GDV diagnosticare, Crownscopy – Bioentech, Rusia
  • Trainer & Practician Metoda OH Cards (carduri metafortice), OH Cards Institute, M.A. Antioch University

MARTURIILE SUNT CELE MAI BUNE CARTI DE VIZITA

 

Va mulțumesc foarte mult! Nici nu m-am gandit ca voi avea un efect atat de uimitor. Cardurile metaforice nu numai m-au ajutat să inteleg problema, dar si să văd întreaga situație, să văd atat cauza problemei, cat și consecințele ei.
Ceea ce am încercam să ascund, chiar și de la mine, a fost defapt radacina tuturor problemelor. Cardurile m-au ajutat sa analizez trecutul si sa renunț la problemele care m-au chinuit. De fapt am inercat de multe ori sa le uit, fara sa-mi dau seama ca în acest fel nu voi rezolva nimic.
Mulțumesc, d-na Svetlana! Datorita dvs. am dobandit o privire noua asupra mea și ce s-a întamplat, am reușit sa renunț la problemele trecute și sa incep o viata mult mai plina si fericita! Vă mulțumesc foarte mult!

 

Natalia B.

 

Despre Svetlana, am aflat de la un prieten, și sincera sa fiu o lunga perioada de timp nu am indraznit s-o contactez, imi era frica si aceasta frica ma oprea de fiecare data.
Am suportat o mulțime de probleme și ma astepta o operație dificilă. Frica si depresia au fost mereu prezente in mine. Niciodată nu am mai apelat pentru un ajutor psihologic.
Spre surprinderea mea, comunicarea cu doamna Svetlana și cardurile metaforice au insuflat în mine o stare pozitiva si credinta intr-un rezultat fericit și de succes.
Si in final totul a mers bine! Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutor, consiliere și sprijin, este foarte necesar pentru oricine în momente dificile!
Și vreau să va spun că sunteți o femeie foarte plăcută, un profesionist și interlocutor minunat. Din tot sufletul va doresc mult succes, pentru binele pe care îl aduceți oamenilor. Mulțumesc!!!

Elena S.

 

Aceasta experienta m-a ajutat sa inteleg multe lucruri despre trecutul meu. Am constientizat ca e bine sa-l las sa plece. Am realizat ca situatia in care ma aflu poate fi schimbata, am inteles valorile mele adevarate, care se afla in subconstient si defapt cum stau intr-adevar lucrurile.
Am inteles ce anume doresc de la viata si ce este bine sa fac ca sa ajung la o armonie interioara, la o viata fericita si implinita.
Dupa sedinta de consiliere a plecat toata greutatea din suflet. Starea mea s-a schimbat. S-a schimbat atitudinea mea vis-à-vis de situatie. A aparut o usurare emotionala, am inceput sa “vad” lumina la capatul tunelului. Am obtinut mai multa incredere in mine.
Starea mea interioara a devenit mai linistita, ma simt impacat si recunoscator. Multumesc din suflet, Svetlanei!

 

Andrei A.

PROGRAMEAZA-TE ACUM!

 “Pana nu vei reusi sa-ti constientizezi subconstientul, acesta iti va calauzi viata si tu vei crede ca e soarta.C. Jung

 

Pentru programare,

va rog, sa ma contactati telefonic: +40725873459,

sau pe email: sveta.lungu@yahoo.com

Pentru consilierile la distanta (pe skype),

va rog, sa introduceti in skype: santasofia.santasofia

Copyright © VEDERE INTUITIVA 2016 Toate drepturile rezervate

SUPPORT: sveta.lungu@yahoo.com; Tel: +40733311205; +40725873459