PSIHOLOGIE SPIRITUALA

Psihologia spirituală ajută cand ne simțim blocați, în stari de anxteitate, depresie, descurajați sau abătuți, nu mai găsim drumul sau rostul, nu știm încotro să o luăm sau în ce să mai credem. Permite să ne deslușim propriile convingeri și să explorăm dimensiunea noastră spirituală.

 

Psihologia spirituală îmbină spiritualitatea cu știința, într-un sistem care armonizează sufletul, mintea și corpul, folosind atât elemente de psihologie clasică, metode de fizica cuantica, cât și elemente de spiritualitate.

SEDINTE SI CONSILIERI

DIAGNOSTICARE GDV

Folosind abilitatile intuitive si metode holistice complexe va ajut sa gasim cauza metafizica a problemei. Analiza starii fizice si psiho-emotionale la momentul de fata – consilierea psihospirituala.

NUMEROLOGIE

Numerele reprezintand energie şi vibrație ne pot ajuta să ne descifrăm calea în viață, personalitatea, momentele cele mai potrivite pentru a realiza anumite lucruri, dorința inimii cea mai profundă.

OH CARDS

Accesarea subconstientului creează un context sigur pentru găsirea soluțiilor și de asemenea pornesc procesele interne de autovindecare, ajutând la crearea  realității noi, care mai târziu, este întruchipată în viața persoanei.

TARIFE SEDINTE SI CONSILIERI

Denumine sedintaDurataTarif
Bioelectrografie (Diagnosticare GDV) + Consiliere Psihospirituala60 - 120 min250 Ron
Sedinta OH Cards60 min200 Ron
Sedinta OH Cards90 min270 Ron
Sedinta OH Cards + Consiliere numerologică90 min 300 Ron
Bioelectrografie (Diagnosticare GDV) + Sedinta OH Cards1-2 sedinte450 Ron

CINE TE CONSILIEAZA?

Despre Svetlana Lungu:

Psihopedagog; Trainer in Vedere Intuitiva;  Trainer OH Cards; Formator; Specialist GDV diagnosticare (Bioelectrografie); Numerolog.

Cu experienta in zona de psihologie spirituala si dezvoltare personala de peste 15 ani.

PROGRAMARE

Doresti o programare pentru o sedinta sau consiliere?

Te rog, sa ma contactezi ACUM: Tel. 0725873459

In cel mai scurt timp vei primi un raspuns.

TE ASTEPT CU DRAG!