Interactiune “Expert – Operator” – tehnologie din viitor!

In viata noi suntem si experti si operatori, insa daca noi vom parcurge aceste interactiuni intr-un mod constient si vom folosi aici modele stiintifice si modele imitationale — putem schimba considerabil viata noastra si tuturor din jurul nostru. Aceste schimbari nu le facem doar de dragul de a face schimbari, ci pentru imbunatatirea vietii, realizarea dorintilor, eliminarea blocajelor in viata proprie si in vietile oamenilor din jurul nostru.

Expertul este acela care oglingeste, reda miscarea, iar Operatorul solicita miscarea —   “ucenicul si invatatorul”. Aceste relatii exista tot timpul, noi intotdeauna participam in astfel de relatii. De exemplu, un terapeut – el ca un Expert il diagnosticheaza pe pacient si apoi ca Operator il conduce spre o stare de sanatate.

Fiecare om are un corp de lumina, fiecare om are liminiscenta. Atunci cand oamenii interactioneaza cu corpurile lor de lumina se poate naste ceva Nou, Puternic si Surprinzator! Este imposibil prin cuvinte de transmis acest lucru, insa la seminarile noastre, putem simti cum interactioneaza acete fluxuri de lumina.

Noi putem comunica nu numai verbal sau fizic, dar si sa simtim lumina altui om, sa transmitem dragostea prin propria lumina. In acest fel putem sa-i ajutam, indiferent de distanta. Prin aceste interactiuni real putem sa creem un Viitor dorit, sa generam Timp Viu pentru manifestarea dorintelor noastre.

Baza utilizarii dispozitivelor Translighters este interactiunea “Expert-Operator”. Cu ajutorul dispozitivelor Translighters noi amplificam propria lumina, astfel interactiunea noastra prin fluxul de lumina devine mai intensa. In acest mod putem sa modelam si sa construim diverse scenarii dorite, sa rezolvam diverse situatii de sanatate, financiare, in relatii, sa lim mai eficienti in viata de zi cu zi.

Exista mai multe tehnici care dezvolta capacitatea Expert – Operator. O astfel de interactiune intre oameni aduce la o capacitate mai profunda de intelegere reciproca. Transmitere de miscare, ganduri sau sentimente la distanta — este una din cele mai interesante practici ale practicii “interactiune expert-operator”, contribuind la crearea legaturilor stranse intre oameni si posibilitatea transferului de caIitati si absorbtia lor. Astfel de tehnologii evolutionale a BioNetului deschide noi orizonturi in crestera constiinei si conectare la Constiinta Colectiva.

La seminarele de BioNet avem ocazia sa facem cunostinta cu tehnologiile viitorului sustinut de doi Maestri ai BioNet-lui Serghei Avdeev si Galina Gajova. Ei au o experienta de peste 20 de ani de practica alaturi de Invatatorul lor Boris Zolotov.