BioNet – rețea biologică, care unește conștiința într-o inteligența colectivă

^B34946060D25BC31EE0F95EB0FF07ED4B4D4F45FCF98A41BD4^pimgpsh_fullsize_distrBioNet – rețea biologică, care unește conștiința într-o inteligența colectivă, cu scopul de a crește dimensiunea de interacțiune cu sine și cu lumea înconjurătoare.

Acest lucru este posibil cu ajutorul câmpurilor de lumină emise de organismele vii. Așa-numita Lumină Vie. Mai este denumită Aură, Biocâmp, Câmp informațional etc. Această lumină poate fi observată și măsurată cu echipamente speciale. De exemplu, folosind camerele GDV. Cercetările din acest domeniu au demonstrat că de calitatea și cantitatea Luminii Vii depinde calitatea relațiilor noastre cu lumea înconjurătoare și interacțiunea cu această lume.

17Astfel, o persoană este în măsură să organizeze interacțiunile, folosindu-se nu doar de cele cinci simțuri, dar, de asemenea, și la nivelul Sistemului de Lumină, crescând prin acesta posibilitatea de evolutie personala și a civilizației noastre. Acestea sunt denumite „interacțiune expert – operatorice” (IEO). Studiind și practicând IEO, omul dezvoltă calități suplimentare ale Sufletului, Mintii și Corpului, unind conștiința fiecăruia dintre noi într-o rețea și mărindu-i complexitatea.

bionet1O astfel de conștiință are capacitatea de a rezolva probleme, pe care conștiința obișnuită nu le poate rezolva. În mod similar, se creează structuri de Lumina multidimensionale, ce înglobează problemele cu care se confruntă omul în mod independent și societatea per ansamblu. Dezvoltând IEO, apare posibilitatea de a crea modele imitaționale si parcurgerea traiectoriei în timp și spațiu pentru a atinge obiectivele fiecărui individ și a grupului per ansamblu. Structura de lumină creată în timp a obiectivelor propuse, permite manifestarea eficienta a dorințelor in realitatea noastră, aflate în armonie cu sufletul și cu întregul Univers. Viteza de manifestare a dorințelor în acest caz crește de mai multe ori.

În cadrul Conceptului BioNet România, noi organizăm Seminarii în colaborare cu liderii școlilor extrasenzoriale rusești și europene.