Fiecare persoană este ca un sistem, se naște cu un anumit scop, pe care trebuie să-l atingă în viața sa scurtă, dezvoltându-se continuu. Fiecare sistem în conformitate cu principiul ierarhiei are un supersistem. Anume acesta este cel care creează sistemele și le determină destinația, folosind conștiința și resursele ei. Omul îl numește diferit – Dumnezeu, Domnul, Univers, Soartă etc., dar sensul este același:

Supersistemul este un sistem mai complex care are propriul său model de comportament, abilități, structură, legi, resurse și o destinație, în care acest sistem este inclus ca subsistem.

În procesul de activitate, sistemul percepe informația despre mediu, formează cunoștințe și dobândește noi abilități pe care le folosește pentru a interacționa cu mediul. O activitate similară (cognitivă și practică) este realizată de orice sistem pentru dezvoltarea și atingerea obiectivelor. Dar acest lucru permite doar asimilarea și utilizarea informațiilor disponibile deja în supersistem. Și îndeplinidu-și misiunea, sistemul este angajat într-o activitate creativă – creează ceva nou pe baza cunoștințelor percepute folosind abilitățile dobândite. Acesta și este sensul misiunii – de a aduce lucruri noi pe lume care încă nu se află în ea.

Iar sensul vieții este de a se dezvolta continuu pentru îndeplinirea misiunii.

Omul nu-și cunoaște imediat misiunea vieții sale, dar poate spune ce activitate i-ar aduce satisfacție și care nu i-ar place deloc.

Acesta este primul nivel de dezvoltare – omul află cum să-și îndeplinească misiunea.

Apoi, omul generalizează aceste activități și începe să-și stabilească obiective pentru a se dezvolta mai direcționat și a obține primele succese. Acesta este al doilea nivel de dezvoltare – omul află ce trebuie făcut pentru a-și îndeplini misiunea.

Și în final, omul își generalizează obiectivele și înțelege de ce face acest lucru – își determină misiunea.

Misiunea este o anumită direcție în care omul se realizează într-o activitate. Nu este neapărat necesar ca aceasta să fie singura profesie din viață. În primul rând, deoarece cu toții creștem, chiar dacă nu suntem preocupați conștient de dezvoltarea de sine, de creșterea personală, oricum ne schimbăm, creștem ca personalitate, la fel și mediul, și lumea din jurul nostrum, se schimbă. Totul se dezvoltă. În natură nu există nimic static. În al doilea rând, omul are inițial multe abilități și poate realiza cu succes mai multe cariere într-o singură viață.

Un lucru este clar – cunoașterea misiunii și îndeplinirea acesteia, viața devine mult mai luminoasă, mai bogată și mai completă, pentru că te ajută la stabilirea obiectivelor, la prioritizarea acestora și este cel mai puternic motivator pentru atingerea lor.

Numerologia și prognoza karmică te vor ajuta să afli multe lucruri noi și interesante despre tine și destinul tău – domeniul cunoștințelor care studiază relația dintre semnificațiile filosofice și sacre ascunse ale numerelor și manifestarea lor în viața reală.

Pentru mai multe detalii, vă aștept cu drag la consultație online sau offline! Puteți să-mi trimiteți o cerere la adresa sveta.lungu@yahoo.com sau să mă sunați la tel: +40725873459.

                                                                                                                                                                                  Svetlana Lungu