Stai confortabil, culcat sau asezat. Închide ochii și concentreaza-te doar asupra respirației. Urmăreste cum aerul prin nas iti umple nazofaringe, laringe, trahee și bronhii. Simțe cum aerul umple plămânii. Respira liber și relaxaț. Păstreaza atenția doar la respirație. Cum inspiri și expiri, inspiri si expiri. Lăsa corpul să respira singur, și doar ca un observator urmăreste acest proces de umplere energetica.

Acum imagineaza-ti ca te afli pe plajă, pe plajă marii sau a oceanului. Simțe briza care usor te atinge pielea. Ești relaxat și calm. Te simți relaxat. Ești relaxat. Este o zi caldă și însorită. Te simti confortabil. Temperatura aerului este plăcută și te ajută să te relaxezi.

Soarele este înalt pe cer. Posibil sa nu-l vezi în spatele munților sau a copacilor. Dar știi că este în ceruri. Imagineaza-ti că inspiri lumina lichida a soarelui. Energia alb-aurie te încălzește din interior și îți umple plămânii și apoi se extinde prin vasele de sânge. Începi să strălucesti din interior. Bucura-te de respirația cu Lumină. Rămâi în acest proces atâta timp cât ai nevoie. Daca simti disconfort in organe sa in anumite parti ale corpului, trimite si acolo Lumina.

 Respira cu lumina lichida a soarelui. Spăla-te din interior cu fluxurile lui blânde. Umple-te cu lumina soarelui. La un moment dat, vei simți că inspiri și expiri lumina soarelui. Fixeaza aceste senzațiile în corp, emoțiile tale calme si placute. Memoreaza le.

Mulțumiți puterile inalte ale Luminii pentru ajutor. Întoarce-te și sa tii minte ca esti umplut de lumină. Zâmbeste.

Tatiana Dughelnaia

www.vedereintuitiva.ro