Mărețe Forțe ale Naturii, mă adresez vouă cu venerație și respect. Vă mulțumesc pentru că îmi dăruiți Energia Abundenței pentru Viața mea pe Pământ. Voi integra toate trăsăturile voastre în Sufletul meu pentru Bine la toate nivelele și în toate dimensiunile.

Îi mulțumesc Forței Elementului Pământ pentru stabilitate și încredere în viitor. Înțelepciunea ta e mare și atotputernică, cum e Eternitatea însăși. Mă umple Înțelepciunea Pământului.

Îi mulțumesc Forței Elementului Aer pentru Libertate și putința de trăi fără limite. Acceptarea ta absolută a tuturor diferențelor dintre ființe îmi dă hotărâre. Mă umple sentimentul de Libertate a Aerului.

Îi mulțumesc Forței Elementului Apă pentru intuiție și sensibilitate. Mă umplu cu Maleabilitate și Flexibilitate, care îmi dau siguranță de sine. Aceasta mă umple.

Îi mulțumesc Forței Elementului Lemn pentru creație și cunoaștere a rădăcinilor pământene. Eu întrunesc sufletescul și materialul, ceea ce mă face mai înțelept și mai puternic. Eu doresc să îmi continui Viața pe acest Pământ. Mă umple Armonia Naturii prin Copaci și îmi dezvăluie intuiția.

Îi mulțumesc Forței Elementului Foc pentru pasiune și felul în care îmi încălzește Sufletul. Mă umple Strălucirea Luminii și pulsul Iubirii Universale. Primind Focul în viața mea, primesc însăși Creația Vieții. Mă umple Sclipirea Focului, ca o întruchipare a Bucuriei.

Întrunesc cele 5 elemente, care îmi umplu viața cu Abundență în toate domeniile, la toate nivele și în toate dimensiunile. Îmi exprim intenția de a manifesta această putere spre binele tuturor și pentru Înflorire și Abundență. Lansez integrarea psihologică și sufletească a tuturor energiiilor, care contribuie la implinirea Destinului meu.

Mă umplu cu toate culorile curcubeului, cu energia Abundenței. Fiecare celulă a corpului meu fizic și toate membranele mele subțiri rețin următoarele:

Imaginea – curcubeul Abundenței

Stare de Spirit – Bucurie

Senzații în Corp – Plinătate

Le Mulțumesc tuturor Forțelor Naturii – Pământului, Aerului, Apei, Lemnului și Focului pentru Abundență în viața mea!

De la Pământ primesc – sănătate, stabilitate materială și bani. Mulțumesc.

De la Aer primesc – Libertate, hotărâre, iertare, acceptare. Mulțumesc.

De la Apă primesc – intuiție și emoții, sensibilitate și flexibilitate în relații. Mulțumesc.

De la Lemn primesc – cunoaștere a rădăcinilor proprii, uniunea dintre material și sufletesc în armonie și creație. Mulțumesc.

De la Foc primesc – pasiune, autoritate, iubire, recunoștință. Muțumesc.

Autor: Tatiana Dughelnaia

www.vedereintuitiva.ro