Cei din noi cu dorinta constienta de crestere evolutiva, cunoaste principiul oglinzilor sau reflexia personala. Ar fi minunat ca fiecare din noi, in momentul ce ne intalnim cu o persoana sau ne aflam intr-o situatie sa devenim mai atenti, folosind aceasta posibiltate de a constiintiza ce atitudine se reflecta in acest moment. La inceput va fi mai dificil sa fii “pe faza”, dupa care aceasta practica v-a diveni o parte din tine, o parte din viata ta. Vei fi capabil sa-o TRAIESTI cu “OCHII DESCHISI”!

Foloseste intrebarile de fiecare data cand esti emotional implicat intr-o relatie sau situatie:

Ce am de invatat din aceasta situatie?

Ce aspect din mine insumi intruchipeaza?

Ce contributie are acest om/situatie in evolutia si dezvoltarea mea?

Ce as putea eu sa fiu, sa fac, sa creez sau sa generez a face viata mea si lumea in care traiesc un loc mai bun?

Ce as putea eu sa percep, sa fiu, si sa primesc ca viata mea sa merite a fi traita?

Ce alt ceva este posibil?

Este acum timpul sa fiu tot ce am fost menit sa fiu?

Este si mai interesant daca nu stii raspunsuri la aceste intrebari. Orice raspuns ne limiteaza. Lasa Puterea Nelimitata sa-ti ofere cea ce este cel mai bun pentru tine. NU TE LIMITA, cautand neaparat raspunsuri.

Pur si simplu RULEAZA aceste intrebari de mai multe ori o perioada mai lunga. Exact cum faceai, folosind afirmatiile.

In momentul cand DISPAR aceste limitari, apare starea de RECUNOSTINTA.  Daca n-ai fost perseverent si deschis, acel om/situatie asemanator(re) va reveni pana cand vei reusi sa-ti schimbi constienta.

Asta s-ar putea sa dureze, dar Divinitatea are o rabdarea nelimitata!

Asadar, observa cum devii din ce in ce mai liber, mai transparent, mai bucuros, mai constient…. Ramai in acest “spatiul sacru” si ruleaza intrebarile, constientizand ca TOT CE SE INTAMPLA IN VIATA TA VINE LA TINE CU IUBIRE, USURINTA SI GLORIE!

Autor: Svetlana Lungu