Acum, mulți oameni sunt interesați de esoterism, încercând să înțeleagă care sunt diferențele dintre aceste domenii.

Mulți sunt interesați: oare si eu sunt un magician, pot sa-i ajut pe alții?”. Numerologia vă permite să răspundeți cu exactitate la această întrebare!

Pentru a face acest lucru, trebuie să faceți câțiva pași simpli. Pentru calcule, folosim doar data adevărată de naștere!

Dacă te îndoiești că în pașaportul tău data de nastere nu este corectă, atunci această metodă nu va funcționa.

Deci, trecem la calcule: data de naștere 01.04.2003

1. Întroducem data de naștere fără spații, cu toate zerourile, dacă există.

Exemplu: 01042003

2. Împărțim această serie de numere la șapte și notăm acest rezultat cu prima cifră după punctul zecimal. Acum ne interesează exact această cifră (după punctul zecimal) Exemplu: 01042003: 7 = 148857, 5

Dacă nu există cifre după virgulă, aceasta este „0”

3. Găsim în tabel cifra obținută DUPĂ virgulă, și determinăm direcția în esoterism.


4. Acum trebuie să determinăm o ocupație exacta în această direcție. Pentru a face acest lucru, luăm valoarea obținută PĂNĂ la virgulă și din nou o împărțim cu 7. Ne interesează cifra obținută DUPĂ virgulă.

Exemplu: 148857: 7 = 21265, 2

5. Mai jos ofer trei tabele: Esoterica Spirituală, Științifică și Aplicativă.

Găsim numărul obținut la pasul 4. Astfel, determinăm specializarea exactă a experienței noastre ezoterice în reîncarnările trecute.

Dacă sunteți din zona Esotericii Spirituale – înseamnă că înainte de asta, ați stăpânit toate secțiunile anterioare. Prin urmare, puteți cu ușurință intra în orice secțiune a ezoterismului.


 După calcule  rezultă o concluzie că fiecare dintre oameni au cunoștințe ezoterice, abilități ascunse sau evidente în acest domeniu.

Dacă veți dezvolta, sau mai bine zis veți aminti de ceea ce deja există în voi, puteți simplifica viața dvs, și să-i ajutați pe ceilalți.

Miracolle sunt în jurul nostru și în interiorul tău! Cu toții suntem Magicieni! Și în puterea noastră să facem lumea mai frumoasă și mai fericițiă!

Dacă această informație este utilă pentru dvs,, vă rog, să o împărtășiți cu prietenii dvs.

Pentru o analiză mai detaliată a hărții numerologice, vă invit la o consultație individual online sau ofline la cabinet: +40725873459

Lumină și pace!

Svetlana Lungu