Dragii mei, primesc diferite DE CE-uri mai ale în această perioadă. As vrea să vă ofer aceste informații din numerologie. Despre ceea ce se întâmplă. În special în ceea ce privește anul 2020 și evenimentele recente.

Tarotnumerologia ne poate ajuta în înțelegerea unor lucruri. Sper că vei găsi util acest material.

Arcanul 20 are o semnificație – ”Judecata de Apoi.” Renasterea.

Energia acestui arcan este energia creștinismului mistic, interpretarea mistică a Învierii lui Hristos din morți. Prin urmare, acum ne aflăm în fața conceptelor  „Judecații de apoi”.

2020 – renașterea cu puterea dublă – întoarcere la Duh, renașterea Duhului și în Duh.

Creatorul anunță verdictul Legii cauzei și a efectului. Însă în ciuda acestui fapt,  omul are întotdeauna posibilitatea de a schimba decizia Curții Supreme, prin Pocăință și Iertare, obținând dreptul să se renască și să-și înceapă o Nouă Cale. O altă Sansă.

În sensul său sacru, 20 – este o dovadă directă a reîncarnării, atât umane cât și cosmice.

A sosit momentul să ne regândim viața, să abandonăm inutilul, să ne amintim de Dumnezeu, Iubire, Suflet, Adevăr și să ne ridicăm la Viața Nouă.

Această Viață Nouă poate fi realizată numai trecând pragul, care părea anterior impregnabil.

Ușa este închisă numai pentru cei impovărați de lumea materială, obiceiurile și afecțiunile trecutului, diferite pofte, toate manifestările carnale.

Spiritul va trece cu ușurință prin ea. Trebuie să auzi acest APEL! Trâmbițele cântă! Alegerea ÎȚI APARȚINE!

Pentru prognosticul si analiza numereologică karmică, te rog, să ma contactezi în privat: +40725873459, sau sveta.lungu@yahoo.com. Lumina si pace!

@ Svetlana Lungu