Dragii mei, astăzi vom vorbi despre energia numărului 4!

Deci, CE VREA SĂ NE POVESTEASCĂ NUMĂRUL 4?

În numerologie, cifra patru ocupă un loc important.

Patru este numărul păcii și echilibrului. De asemenea, este numărul morții fizice.

Nu vă fie teamă de acest lucru. Pur și simplu este necesar să înțelegem faptul că viața fizică este o sinusoidă. Viața fizică este mișcare, schimbare și acțiune. Absența acțiunii în lumea materială înseamnă oprirea proceselor fizice, adică moartea corpului.

Viața spirituală este invers. Ea există tocmai în echilibru. Prin urmare, patru este numărul nu numai a morții fizice, ci și a vieții spirituale. Echilibrul spiritual este un echilibru al stărilor. Aici vorbim despre schimbări de stare, nu de masă sau de formă.

Energia numărului 4 înseamnă echilibru, la fel cum legile divine reglementează relația dintre materie și spirit în Univers.

Cifra 4 poate fi comparată cu Reguli de Circulație  care reglementează diverse procese și fluxuri. Să ne imaginăm sub formă unor mașini. Fiecare mașină călătorește în propria direcție, ele reprezintă sentimentele, emoțiile, gândurile, destinele noastre.

Și iată apare un semn de oprire – STOP! – și viața cuiva s-a oprit. Pentru o persoană, aceasta poate însemna fie moartea fizică, fie posibilitatea transformării, liberal arbitru.

În general, în esoterism, cât și în numerologie, viața umană este o combinație complexă de alegere personală, soartă și karma.

În numerologie, numărul 4 are un sens special. Iar nerespectarea Regulilor de Circulație poate duce la creșterea numărului de „accidente”. Soarta cuiva poate să se ciocnească cap în cap, să se zdrobească în bucăți.

Așadar, imaginați-vă cifra patru care reglementează circulația transportului. Mașinile care circulă în jur, sunt viețile noastre. Unele „vieți” se grăbesc în mare viteză fără a observa pe nimeni din jur; alții încearcă să vireze la dreapta sau la stânga; iar  uinii se străduiesc să plece pe banda de contrasens. Toată lumea se grăbește, întârzie fără să se gândească unii la alții și că în orice secundă se poate întâmpla o catastrofă. Confuzie fatală!

În cele mai multe cazuri, destinele oamenilor sunt accidente continue și numere de 4 “sfărâmate”. Veți întreba: CE PUTEM FACE?

Răspunsul vine de la sine – SĂ CUNOȘTI ȘI SĂ RESPECȚI REGULILE! Evident, pentru a insufla cunoștințe și respectarea regulilor trebuie de început încă din copilărie, ținând cont de faptul că deja la vârsta de 4 ani! – la copil, se formează tocmai acea parte a Conștiinței, care este responsabilă de aprecierea obiectivă a lumii – acel ”Set de Reguli de Circulație”. Și dacă abordați acest lucru în mod responsabil și în timp util, probabil că în viitor nu va trebui să modificați nimic sau să reconstruiți.

Ce înseamnă să percepi corect energia numărului 4? Aceasta înseamnă a acorda mintea la o percepție conștientă și echilibrată a realității. Cu alte cuvinte, în mintea umană semnalul „semaforului” nu trebuie să se aprindă timp de o oră – lumină roșie, jumătate de oră – galben și toată ziua – verde.

Trebuie să învățăm în mod conștient și cu responsabilitate deplină, SĂ STUDIEM, ÎNȚELEGEM și SĂ RESPECTĂM REGULILE de CIRCULAȚIE! Regulile cu care TRĂIEȘTE și se MIȘCĂ UNIVERSUL!

4 –  ESTE REGULATORUL.

De ce numai 4 este în măsură să îndeplinească funcțiile de regulator? Pentru că doar patru pot direcționa restul numerelor. Număruli 4 nu-i pasă ce număr e în fața lui: numărul 9, numărul 1 sau numărul 5. Nici măcar nu face distincție între ele! Patru interzice pur și simplu mișcarea în cazul în care este perturbat echilibrul. Și permite în cazul în care este respectat. Echilibrul este sensul principal al numărului 4! Întrucât în natura care ne înconjoară, totul este supus legii Echilibrului Reciproc (sau Karma), Energia cifrei 4 înseamnă și Natura.

NUMĂRUL 4 – JUDECĂTORUL

Numărul 4 mai are funcția de judecător în lumea numerelor. În limbajul numerelor, cifra patru este cea care rezolvă toate conflictele dintre oameni. Este aspru, dar corect. Cifra patru nu poate fi umilită cu lacrimi, scuze sau regrete. Ea menține cu precizie un echilibru între numărul de infracțiuni și pedepse. Probabil înțelegeți că fiecare crimă și pedeapsă din viața noastră corespunde unui anumit număr în numerologie.

NUMĂRUL 4 – IMPACIUITOR

Cifra patru în limbajul numerelor simbolizează, de asemenea, forma materială a Perfecțiunii Divine. Apropo, forma spirituală a Perfecțiunii Divine este reflectată în numărul 10.

În numerologie, funcția cifrei patru ca factor de echilibrare este extrem de importantă. De exemplu, în absența numărului 4, cifra 1, își va împrăștia energia la stânga și la dreapta, măturând totul în calea sa: atât lucruri bune, cât și cele rele.

Cifrei patru în numerologie i se atribuie rolul de Impaciuitor, deoarece ea monitorizează respectarea granițelor. La nivel extern, acest lucru poate fi exprimat în felul următor. Un specialist excelent, de exemplu un arhitect (cum spune arhitectul prin vocație), decide brusc să devină avocat. Rezultatul este o soartă nefericită. S-a primit un avocatul prost, iar arhitectul nu a avut loc …

În concluzie, nu pot decât să sper că ați simțit importanța cifrei patru și impactul acesteia asupra vieții noastre. Analizați evenimentele din prezent și încercați să vedeți, să realizați și să vă corectați starea interioară, conștiința, obiceiurile, stilul de a gândi și de a trăi. Acest lucru ne va ajuta pe toți să trecem într-o ființă nouă și să nu ne trezim față în față cu semnul STOP!

Așadar, pentru noi este important să înțelegem clar următoarele: orice conflict din lumea oamenilor este precedat de conflicte din lumea numerelor. Noi nu suntem capabili să observăm cu ochii lor. Este important să înțelegem cum se manifestă exact energiile numerelor.

Anume cu aceasta și se ocupă Numerologia. Înțelegerea acestor energii și manifestări numerice, precum și interacțiunile lor, permite numerologului și tuturor dintre noi să vedem imagini despre Soartă, Destin, Karma etc.

Cei care doresc să afle mai multe despre Destinul lor; Sarcini Sociale, Planetare și Karmice; precum și alte informații importante, scrieți-mi in privat sau sunați-ma. Consilierile au loc online (după alcătuirea întregei hărți karmice).

Email: sveta.lungu@yahoo.com; Tel: +40725873459.

Lumină și pace!

Cu dragoste, Svetlana Lungu