Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

 

Această nevoie de a accesa  stările modificate de conştiinţă nu este nici pe departe o dorinta de a evada, ci este una dintre caracteristicile umane de baza, care au condus la dezvoltarea culturii şi civilizaţiei.

O astfel de stare poate fi provocata accidental prin indigestie de substante, foame, febra, lipsa somnului, oxigenului, accident traumatic, etc. Starile de constiinta modificata apar insa si in mod natural: visele, euforia, vise lucide, extazul.

Exista posibilitatea sa ajungi intr-o stare de constiinta modificata intentionat, utilizand diferite tehnici de autocontrol mental, tehnici de hipnoza, rugaciune, meditatie, mantre, etc.

Starile de constiinta modificata reprezinta acele stari care te duc dincolo de limita normalului de zi cu zi; sunt stari in care hipersensibilitatea si acuitatea anumitor perceptii te pot face sa intri in contact cu o alta fata a acestei lumi.

Aici se incadreaza urmatoarele fenomene: poti percepe sau vedea lucruri diferite, poti creea actiuni si stari  inexplicabile  din punct de vedere stiintific, ce pot duce in final, la vindecari miraculoase, calatorii spatio-temporale etc.

Michael Hutchison spunea:Este important să învăţăm să intrăm în mod deliberat şi conştient în alte stări de conştiinţă, deoarece asemenea experienţe reprezintă porţi deschise către folosirea sistemului nervos la capacitatea sa maximă, către folosirea potenţialului uman latent, precum şi către o funcţionare mai bună a sistemului nervos în stările normale de conştiinţă”.

Oamenii intotdeuna au simtit aceasta chemare, punand o multime de intrebari.

Exista oare un “sfătuitor” de încredere în situații dilematice (de nehotărâre), adică în situații complicate, care nu pot fi rezolvate logic, mai ales dacă nu dispui de timp sau informații suficiente?  Cu siguranta!

Poți învăța sa fii mai eficient în astfel de situații, îmbunătățind calitatea deciziilor luate? Fără îndoială!

Poți oare să „auzi” ce îți șoptește subconștientul, folosind rezervele creierului? Suntem convinși că se poate, trebuie doar sa înveți să o faci.

www.vedereintuitiva.ro