GENERATOR ORGONIC – PIRAMIDA “MEGA GALACTIC”

Crearea unui câmp energetic puternic (rază 200 – 4000 m.).

Puterea Generatorului ORGONIC ”MEGA GALACTIC” este dată de dimensiunea sa uriașă, de cristalul mare  împreună cu bobina Mobius din interior.

Generatorul ”Meta Galactic” este foarte complex și conține mai multe straturi. Pentru crearea lui se lucrează aprox. două luni de zile.  Greutatea Generatorului 7-8 kg.

Generatorul orgonic este activ, iar Semnalul trimis către piramidă prin amplificator de 100 Wt creste substantial puterea ei și atinge o rază  de acoperire 4000 m. (masurătoarea a fost facută cu ajutorul radiesteziei).

Mai jos veți gasi descrierea proprietăților extraordinare Generatorului orgonic ”Mega Galactic” care include, acumulează și sincronizează mai multe metode și tehnologii într-un complex unic și irepetabil, ajutând structurilor umane să atragă o viața mult mai fericită, prosperă, plină de bucurie și echilibrul inerior.

 

 1. Modularea energiei cu ferecvențe și programe benefice.

Datorită Bobinei speciale din jurul cristalului și a construcției Generatorului putem transmite frecvențe, informații și programe benefice din telefon, calculator, tableta, etc. Semnalul se trimite catre amplificator prin bluetooth sau conectând telefonul direct prin cablu jack la Generator.

Există mai multe aplicații de ferecvențe pentru telefon, de ex.: Ferequency Generator; Signal Generator; Frequency Sound Generator, etc.

               

 1. Frecvente Solfeggio

La începutul acestui mileniu cercetătorii au redescoperit o scală de frecvenţe armonice care era folosită în antichitate, dar “pierdută” de-a lungul vremii şi înlocuită cu scala muzicală armonică modernă. Noua înţelegere a acestor frecvenţe redescoperite susţine că acestea nu aveau doar scopul de a crea muzică, ci reprezentau de fapt frecvenţele de bază ale Creaţiei, capabile să modifice materia şi nivelul de Conştiinţă, deci Realitatea.

Fiecare vibrație are propria frecvență. Atunci când mintea și corpul sunt acordate la frecvențele Solfeggio, puteți obține cu ușurință un sentiment mai mare de trezire și vindecare profundă. Frecvențele Solfeggio formează baza Universului. Ele vă aliniază ritmurile și tonurile, deschid chakrele și vă conectează cu Universul. Acestea sunt considerate aducători de binecuvântări spirituale în viață.

174 Hz – Îndepărtează durerea și stresul: această frecvență reduce durerea și conferă organelor un sentiment de siguranță și dragoste. Îți vindecă aura fizică și emoțională. Cel mai mic dintre tonuri pare să fie un anestezic natural.

285 Hz – Vindecă țesuturile și organele: această frecvență este utilă în tratarea rănilor, arsurilor și ajută țesutul deteriorat să revină la forma sa originală. Frecvența de 285 Hz este utilă pentru reîntinerirea corpului și pentru refacerea organelor deteriorate.

396 Hz – Elimină frica: are efecte benefice asupra senzației de vinovăție. Această frecvență alungă sentimentul de vinovăție, care adesea reprezintă unul dintre obstacolele de bază ale realizării. Frecvență 396 Hz este folosită și pentru trezirea și transformarea durerii în bucurie.

417 Hz – Întoarce direcţia situaţiilor și facilitează schimbarea. Această frecvență elimină influențele distructive ale trecutului. Tonul RE încurajează celula și funcțiile sale într-un mod optim și facilitează, de asemenea, schimbările.

528 Hz – Transformare, Dragoste și Miracole (Repararea ADN-ului): tonul MI este folosit pentru a repara ADN-ul și a reveni la starea sa originală și perfectă. 528 Hz este, de asemenea, cunoscut ca frecvența de sănătate și longevitate; vibrațiile sale aduc inima și puterile divine în armonie cu Creația / Natura. Din ce în ce mai mulți terapeuti, vindecători care folosesc și muzica în sesiunile sale aleg sunete cu frecventa 528 Hz pentru trezirea spiritualității. 528 Hz este una dintre cele mai minunate frecvențe Solfeggio care are un efect foarte relaxant asupra minții și a corpului.

639 Hz – Relație de conectare și echilibrare. Tonul FA este folosit pentru a aduce armonie în familie, cu prieteni și în cercul social. Această veche frecvență solfeggio sporește comunicarea, înțelegerea, toleranța și dragostea.

741 Hz – Rezolvarea problemelor și trezirea intuiției: tonul SOL curăță celula de diferite tipuri de radiații electromagnetice. Acest ton va conduce către o viață pură, stabilă și spirituală.

852 Hz – Revenirea la Ordinul spiritual: tonul LA este folosit pentru a crește gradul de conștientizare și de a reveni la ordinea spirituală. Această tonalitate  permite celulei să se transforme într-un sistem de nivel superior.

963 Hz – Reconectarea la sursa spirituală : trezește orice sistem la starea originală și perfectă. Vă permite să experimentați unitatea și să vă conectați cu lumea spirituală.

 

 1. Frecvență Schumann 7,83 Hz

               Efecte la nivel fizic și energetic:

 • Ajută la creșterea rezistenței la factorii perturbatori din mediul înconjurător
 • Ajută la protejarea câmpului energetic al utilizatorului, mai ales în zonele aglomerate din oraș sau în cele cu un câmp vibrational mai jos – cimitire, spitale, locuri unde se produc frecvent accidente etc.
 • Susține organismul să fie mai rezistent la perturbațiile naturale de tip radiații Hartmann, radiații nocive generate de anomalii terestre, etc)
 • Contribuie la amplificarea nivelului general de energie
 • Ajută la ameliorarea și chiar eliminarea totală a problemelor legate de decalajul de fus orar
 • Ofera un somn profund și odihnitor
 • Susține creșterea capacității de efort fizic și intelectual
 • Produce senzația de minte odihnită și clară
 • Un excelent suport pentru memorie și puterea de concentrare
 • Sporește starea generală de bine, optimism
 • Promovează o stare mai mare de vigilență și amplifică spiritul de observație

 

IMORTANT!!!

FRECVENȚELE OBLIGATORIU TREBUE SĂ FIE ARMONICE, IN CAZ CONTRAR ENERGIA VA DISTORSIONA STRUCTURA UMANĂ! ATENȚIE LA FRECVENȚE.

 

 1. Transmiterea energiei la orice distanță

Folosind Generatotul Orgonic ” Meta Galactic” se poate susține persoana energetic, informational la orice distanță. Dacă fotografia unei persoane este poziționată sub generator, informația va fi transmisă pe acea poză sub forma unei frecvențe sau unui program generat de Generator.

Cu cât persoana în fotografie este mai tânără și mai sănătoasă, mai fericită, cu atât efectul va fi mai puternic. Pe fotografie trebuie să fie doar o singură persoană, fără rude, prieteni, animale, etc. (este exclus decupajul pozei dintr-un grup). Fotografia “corectă“ pusă sub Generator ”Meta Galactic” va transmite “holograma” sa către persoană. Frecvențele și programele translate vor fi eficiente indiferent de distanță. Lasați poza dvs sub piramidă și plecati  liniștit în concediu, Generatorul ”Meta Galactic” vă va susține și proteja la distanță.

Recomandăm folosirea programelor matriciale pentru corecția stării Dvs, mai multe informații despre aceste programe: https://www.bioquant.ro/ .

 

 1. Îmbunătățirea capacităților mentale

Generatorul orgonic ”Meta Galactic” curață puternic spațiul de distorsiuni și interferențe, armonizează energiile. Astfel apare o usurință, claritate, liniște interioară.

 1. Creșterea potențialului oricărei practice

Folosind Generatorul Orgonic ”Meta Galactic” orice practică devine mult mai puternică, mai intensă, fie activitate profesională, creativă sau activitate sportivă, yoga, meditație, etc.

Potențează efectul de vindecare în cadrul unei terapii.

 

 

 1. Manifestarea dorințelor

Cum putem lucra pentru manifestarea obiectivelor sau dorințelor, cu ajutorul GENERATORULUI ORGONIC ”META GALACTIC”.

Dorințele pot fi scrise pe o hârtie cu pix de culoare albastră și dublat cu un creion simplu (grafitul este bun conducator de energie) și apoi plasate sub Generator. Pentru o eficiență mai bună lucrați cu fiecare dorință separat (ex. 8 zile cu un proiect financiar, apoi 9 zile pe sănătate, etc.)

De asemenea, puteți înregistra cu voce dorința dvs. Energia dorinței furnizată sub forma unei înregistrări MP3 este amplificată de multe ori și este transmisă cristalului principal al piramidei, prin care există o legătură cu lumea exterioară. Generatorul trimite semnalul amplificat Universului, iar structurile evenimentelor se formează  în așa fel încât planul dorit să fie adus la viață în cea mai armonioasă formă.

 

 1. Energizare și încărcare informațională a alimentelor și apei

Alimente, apa, medicamente, bijuterii, orice alt obiect, pot fi încărcate cu energie și informație. Acestea pot fi plasate alături sau deasupra Generatorului.

Generatorul orgonic ”Meta Galactic” poate fi plasat pe un seif cu bani, proiecte, pentru a încărca cu energie și a atrage prosperitate, de asemenea pe birou (oferă o susținere și protecție). In timpul negocierilor la fel poate fi folosit,  plasând pe masă ca un element de decor.

INTREBARI SI INFORMATII PE WHATSAPP: +40725873459; +40733311205.