Hirudoterapia (terapia cu lipitori) este o metodă capabilă să restabilească funcțiile nu numai ale corpului fizic, ci și ale corpurilor subtile, dintre care unul – corpul mental (al gândirii) – are o formă ovoidală și formează o aură luminoasă în care forme-gând pot fi văzute ca niște cheaguri de luminiscență cu configurații diferite.

Uneori, termenii „biocâmp” și „aură” sunt confundați. Biocâmpul este corpul energetic al unei persoane, care face parte din câmpul energetic al Pământului. El se află atât în interior, cât și dincolo de corpul fizic.

Aura este partea biocâmpului unei persoane care se extinde dincolo de corpul său fizic.

Pentru a elimina blocajele din chakre și canale energetice se utilizează o varietate de tehnici, dintre care cea mai eficientă este hirudoterapia, care folosește, pe lângă complexul universal de enzime din secreția lipitoarelor, și capacitatea energetică a lipitoarei medicale. Alte metode de restabilire a schimbului de energie sunt mai puțin stabile. Astfel, s-a stabilit că permeabilitatea chakrelor după alte tipuri de bioterapii se menține timp de 3-4 zile, iar după hirudoterapie – timp de 6-7 luni.

O lipitoare, plasată pe punctul cheie biologic activ, pompează canalele energetice cu enzimele și energia sa. Nu din poziția de forță, ci în mod neagresiv, fiziologic, în deplină concordanță cu valoarea presiunii intracelulare.

Varianta bifurcației fluxurilor energetice este de asemenea importantă, atunci când în canale și meridiane energetice există congestii și energia este forțată să urmeze căile de ramificare, meridianele. În astfel de cazuri, energia lipitorilor nu numai că găsește și pompează cu precizie aceste noi căi fiziopatologice, și restabilește permeabilitatea canalelor, lichidând în ele blocaje, desigur dacă factorii obturatori incă sunt reversibili.

Materialul prezentat este creat pe baza lucrarilor Președintelui al Alianței Hirudoterapeuților din Moscova, profesorului, membrului de onoare al „Asociației Britanice a Hirudoterapeuților” Savinov Vladimir Alexeevici.

Despre Savinov V.A.

Vladimir A. Savinov, MD, PhD
– D., președinte al Asociației Hirudoterapeuților din Rusia și al Alianței Hirudoterapeuților din Moscova, membru al Societății Europene a Oncologilor Medicali (ESMO) și al Asociației Europene pentru Cercetarea Cancerului (EACR), profesor de medicină tradițională, academician al RAS, membru al Prezidiului Asociației Ruse de Medicină Tradițională (RANM), Cavaler al semnului „Elite of Traditional Medicine”.

S-a născut la Briansk în 1933. În 1957, a absolvit cu onoruri Academia de Medicină Navală din Leningrad.
Apoi, timp de 7 ani, a fost șeful serviciului medical al unui submarin, iar mai târziu a ocupat diferite posturi medicale militare în Marina Sovietică.
Lucrează în domeniul sănătății publice din decembrie 1973. A parcurs un drum ascendent de la chirurg, urolog și androlog la medic generalist de cea mai înaltă categorie (din 1994).
Fondator (1993), editor și redactor principal al revistei științifico-practice de medicină „Asklepeion”. Interese de cercetare: sistemul energetic uman, hirudoterapia și alte metode naturale de tratament, imunologie, oncologie, corectarea interacțiunilor perturbate ale sistemului neuro-endocrin, imunitate, hemostazei și endoteliu.

Are peste 250 de lucrări științifice publicate atât în ediții rusești, cât și străine, inclusiv 54 de monografii și ghiduri metodologice.

 

Pentru detalii, contacteaza-ma in privat: +40725873459.