Acest articol este despre numărul 13 și de asemenea, pentru cei care s-au născut pe 13 MAI.

Numerologia consideră numărul 13 drept „spiritul uman, care tinde către iubire”. În tradiția creștină, numărul 13 este duzina și Trinitatea, care împreună simbolizează Universul. Cu toate acestea, există și multe păreri nu foarte pozitive despre acest număr.

Și nu în zadar, în taronumerologie arcanul 13 este arcanul Morții. Nu vă speriați! Nu e chiar asa de rău. Deoarece numărul 13 este și numărul Transformării. Ca orice număr, numărul 13 are și aspecte pozitive și cele negative. Dar modul în care o persoană va acționa și ce anume va alege – exact asta îl va influiența cum se va desfășura viața.

Numărul 13 te absoarbă în vortexul său uriași.  Sub influența numărului 13, o persoană trebuie să se comporte exact așa cum este recomandat unui înotător care a căzut în centrul vortexului. Adică trebuie să umpli plămânii de aer, să te scufunzi mai adânc în apă (în circumstanțele actuale ale vieții) și să încerci să înoți în lateral. În viață, ca și în apa, este necesar să aratăm flexibilitate și capacitate de adaptare rapidă la orice schimbăre. Nu-ți fie frică, nu va fi dizolvată personalitatea, însă te vei  salva!

Acum vorbesc atât despre simțul fizic, cât și pe cel spiritual. Aceasta este gândirea volumetrică folosită în numerologia karmică.

Dacă ești o persoană veselă, care se străduiește sincer să iubească, numărul 13 va șterge toate obstacolele pentru tine, transformându-te în cel mai fericit om!

Însă pentru persoanele egoiste, manipulatoare, rigide numărul 13 este uneori chiar fatal. Deci, alegerea îți aparține!

Și acum, vreau să dau câteva recomandări celor care s-au născut pe 13 MAI.

Există câteva convingeri în subconștientul tău pe care le-ai adus din alte încarnări. Ele trebuie recunoscute și pur și simplu eliberate.

Ai dificultăți în a ierta, a da drumul la situație și să ai încredere; atitudine dureroasă față de minciună și trădare; vulnerabilitatea și timiditatea subconștientă; capacitatea de a încinge situația până la punctul culminant.

Te rog, realizează că acestea sunt doar niște blocaje și hărți mentale și eliberează-le chiar acum! În caz contrar, îți vor bloca talentele și vor aduce situații neplăcute. Ești capabil să le eliberezi! Rămâne doar să faci primul pas și să începi calea către adevărata transformare!

Foarte des, cei născuți pe 13 MAI au probleme cu tatăl lor și cu bărbații în general, precum și cu mentorii spirituali. Acest aspect a fost adus din întrupărea trecută. Trebuie să-ți schimbi atitudinea față de această situație, să ierți și să accepți aceste situații și întâmplari; să te transformi și să te ridici în straturile vibraționale înalte ale esenței tale. Astfel, se va schimba în bine nu numai viața ta, ci și soarta copiilor, nepoților și a întregului neam. Totul este posibil pentru tine!

Încă o dată, vă felicit pe toți cei născuți la 13 MAI! LA MULȚI ANI! Iubire, Înțelepciune, Transformare, Pace și Lumină Sufletului tău!

PENTRU CONSILIERE NUMEROLOGICĂ KARMICĂ, TE ROG, SĂ MA CONTACTEZI ÎN PRIVAT: +40725873459, sau scrie-mi la adresa sveta.lungu @yahoo.com.