Acest articol este despre numărul 13.

Numerologia consideră numărul 13 drept „spiritul uman, care tinde către iubire”. În tradiția creștină, numărul 13 este duzina și Trinitatea, care împreună simbolizează Universul. Cu toate acestea, există și multe păreri nu foarte pozitive despre acest număr.

Și nu în zadar, în taronumerologie arcanul 13 este arcanul Morții. Nu vă speriați! Nu e chiar asa de rău. Deoarece numărul 13 este și numărul Transformării. Ca orice număr, numărul 13 are și aspecte pozitive și cele negative. Dar modul în care o persoană va acționa și ce anume va alege – exact asta îl va influiența cum se va desfășura viața.

Numărul 13 te absoarbă în vortexul său uriași.  Sub influența numărului 13, o persoană trebuie să se comporte exact așa cum este recomandat unui înotător care a căzut în centrul vortexului. Adică trebuie să umpli plămânii de aer, să te scufunzi mai adânc în apă (în circumstanțele actuale ale vieții) și să încerci să înoți în lateral. În viață, ca și în apa, este necesar să aratăm flexibilitate și capacitate de adaptare rapidă la orice schimbăre. Nu-ți fie frică, nu va fi dizolvată personalitatea, însă te vei  salva!

Acum vorbesc atât despre simțul fizic, cât și pe cel spiritual. Aceasta este gândirea volumetrică folosită în numerologia karmică.

Cei nascuți pe 13 sunt persoane care  preferă să facă totul singuri. Ii place să argumenteze până când rămân răgușit)). Au un caracter revoluționar, însă respectâ punctul de vedere a altei persoane. Des impun părerile sale. Unii din nativii sunt foarte egoiști. În prejma lor emoțiile clocotesc. Niciodată nu veți uita un asemenea om. Nativii născuți pe 13 au tendința să schimbe totul în jurul său. Caracteristica negativa – predispoziția către crearea conflictelor, nu iubesc liniștea. Pot să-și creeze singuri o problema, și apoi s-o rezolve. Pentru persoanele egoiste, manipulatoare, rigide numărul 13 este uneori chiar fatal.

Dacă ești o persoană veselă, care se străduiește sincer să iubească, numărul 13 va șterge toate obstacolele pentru tine, transformându-te în cel mai fericit om! Deci, alegerea îți aparține!

PENTRU CONSILIERE NUMEROLOGICĂ KARMICĂ, TE ROG, SĂ MA CONTACTEZI ÎN PRIVAT: +40725873459, sau scrie-mi la adresa sveta.lungu @yahoo.com.