Numerologia karmică  precaută și ia în calcul diverse domenii și aspecte ale vieții noastre: compatibilitatea; relațiile; familia; misiunea; sarcinile karmice; sarcinile generației; greșelile încarnărilor din trecut; sarcinile planetare; afacerile; sănătatea etc.

Calculele datelor sunt efectuate pe baza unei analize nu numai a școlii clasice pitagoreene, ci și în conformitate cu Harta Subconștientului (numerologia chineză), Harta Nașterii și Numelui, Harta Incluziunilor (încarnărilor trecute), etc.

Astăzi aș vrea să vorbim despre  SARCINA PLANETARĂ.

Aceasta este o altă sarcină pentru încarnare care alcătuiește Misiunea omului. Pare global, dar îi este dată omului în primul rând pentru creșterea evolutivă a propriei Personalități.

Dacă o îndeplinim, atunci se dezvoltă corpul eteric. Și un astfel de efect are loc, ca și cum am fi conectați la un fel de sursă de energie. Ne umplem de energie și chiar din exterior arătăm mai tineri.

Sarcina planetară nu are nicio legătură cu karma sau soarta. În funcție de nivelul de dezvoltare al Sufletului, sarcina Planetară ne concentrează pe anumite sfere ale vieții. La un nivel inferior, aceasta este în primul rând autorealizarea omului în viața de zi cu zi, în familie și societate. Dezvoltarea anumitor calități proprii.

La un nivel superior, îl direcționează să servească oamenilor, întregii umanități, dezvăluindu-și talentele și abilitățile supranormale.

Astfel, Sufletul trece printr-o anumită lecție și cât de bine și-a îndeplinit-o în încarnarea anterioară, este înscris în data nașterii a acestui om.

Sarcinile primului nivel (de a deveni o persoană independentă)

Sarcinile celui de-al doilea nivel (de a obține recunoaștere în societate)

Sarcinile celui de-al treilea nivel (de a deveni util societății)

Sarcinile celui de-al patrulea nivel (interacțiunea cu mentorii astrali)

Sarcinile celui de-al cincilea nivel (misiunile superioare) – viitoarele încarnări     

Data viitoare vom vorbi despre Sarcina Planetară, care poartă denumirea Codul Preotului. 

Dacă te interesează aspectele misiunei tale personale, sarcina socială, menirea ta în această viață (mai ales dacă este vorba despre copii), îți propun o analiza și prognosticul karmic. Te rog, să mă contactezi în privat +40725873459 Svetlana.