PIRAMIDA ESTE UN PORTAL CĂTRE ALTE DIMENSIUNI

Unul dintre cele mai simple exemple de expansiune a Universului prin intermediul formei geometrice este structura piramidală. La baza fiecărei piramide se află un pătrat – partea cea mai stabilă a obiectului. Atunci când sufletul explorează energiile pătratului, el se „solidifică” complet în dimensiunea formată de piramidă. Triunghiurile piramidei definesc direcția de mișcare a spiritului în materie.

În vârful fiecărei piramide se află un portal sau o poartă stelară care permite sufletului să treacă dintr-o dimensiune în alta. La piramida cu vârful „în sus” – se întâmplă procesul de ascensiune – este un portal către o dimensiune superioară. În mod similar, procesul de ascensiune este posibil până la atingerea unui „punct în Mintea lui Dumnezeu” – un aspect neschimbător al lui Dumnezeu.

Esența portalului piramidal este simplă: nu contează cum ajungi la aspectul etern și neschimbător al lui Dumnezeu – fie că intri într-o gaură neagră de la marginea unei galaxii, treci de punctul zero al câmpului electromagnetic într-un laborator terestru, construiești o piramidă sau pur și simplu stai în meditație – ajungi întotdeauna în același punct. Fiecare punct din Mintea lui Dumnezeu este același punct, deoarece în starea eternă neschimbătoare nu există timp sau spațiu.

Prin liniștirea minții, intrați în tărâmurile calme și atemporale ale spiritului pur. Atunci când nu există nicio mișcare a conștiinței, te plasezi automat într-o singularitate și, prin urmare, în punctul conștiinței eterne și neschimbătoare a lui Dumnezeu.

De aceea, în tot Universul, forma cea mai frecventă este cea a piramidei, care este cel mai simplu portal către alte dimensiuni.

Iar noi, cream Generatoare Orgonice ACTIVE  in forma unei piramide cu proprietati deosebite. Mai multe detalii puteti afla in acest articol: http://surl.li/djboe

sau, vizionând acest video: https://www.youtube.com/watch?v=aoYRTby9d-4&t=76s&ab_channel=TRANSLIGHTERSROMANIA

DETALII SI INTREBARI PE WHATSAPP: +40725873459.