Practica – Acceptarea celor excluși din Familie (Neam).
 
Această temă este foarte importantă, deoarece în fiecare familie există membrii excluși. Adesea, aceste suflete se reincarnează din nou în descendenții lor pentru a restabili echilibrul.
Cel mai greu este dacă membrul neacceptat se reîncarnează în tine. În acest caz, este posibil să simți că „nu ai loc”, că ești ignorat, sau că nu îți poți găsi propriul spațiu de viață. S-ar putea să simți că trăiești viața altcuiva și nu a ta. De aceea, astfel de oameni vin adesea în familie cu misiunea de a restabili ordinea și de a ocupa locurile goale.
 
Ce se poate face pentru a accepta pe cei excluși din Familie (din Neam)?
Relaxati-vă, inchideți ochii și întrebați: câte persoane sunt excluse din familie (din neam)? Veți primi un răspuns intuitiv. Cumpărați un număr corespunzător de lumânări.
Găsiți un loc și un moment potrivit pentru această practică.
Dacă îi cunoașteți, spuneți-le pe nume. Dacă nu, aprindeți lumânarea și spuneți: „Nu te cunosc, nu știu cine ești, dar te văd, te simt și te accept. Ai locul tău în familia noastră, dreptul tău de a fi aici. Noi te vedem, te simțim și te acceptăm. Acum faci parte din familia (neamul) noastră(u)!” Astfel, persoana exclusă își găsește locul. Când durerea dispare, ea dispare și pentru descendentul care îi ocupa locul.
Dacă știți numele persoanei, aprindeți lumânarea și spuneți același lucru, dar cu numele său. De exemplu: „Andrei, te cunosc, te văd, te simt și te accept. Ai locul tău în familia noastră. Noi te vedem, te simțim și te acceptăm. Acum faci parte din familia noastră!”
 
Dacă simțiți că sunteți o astfel de persoană, exclusă și uitată, puteți efectua, de asemenea, o practică de disociere de membrul plecat și neacceptat al familiei.
Pentru aceasta, aprindeți o lumânare pentru persoana a cărei soartă o simțiți că trăiți (alegeți o lumânare mai groasă). Imaginați-vă pe acest om în spatele lumânării și spuneți ceea ce a fost menționat anterior, dar adăugați: „Nu te cunosc, nu știu cine ești, dar te văd, te simt și te accept. Ai locul tău în familia noastră. Noi te vedem, te simțim și te acceptăm. Acum faci parte din familia noastră! Acum eu sunt eu, iar tu ești tu. Ai viața și soarta ta, iar eu am viața și soarta mea. Pe măsură ce lumânarea arde, toate aspectele negative ale conexiunii dintre noi se purifică în flacăra ei. Ai locul tău în familia noastră, iar eu am locul meu. Tu îți ocupi locul în familia noastră, iar eu aleg să trăiesc propria mea viață de acum înainte. Așa să fie.”
 
Puteți spune acestei persoane și alte cuvinte care vă vin din inimă.
Apoi, vizualizați cum flacăra lumânării taie acele conexiuni energetice și fire care vă leagă de această persoană, a cărei soartă o trăiți. Astfel, simțiți locul vostru în familie și locul lui în această familie.
Și este foarte important să simțiți la nivel corporal că aveți locuri diferite, fiecare fiind plin de energie.
În timpul acestei practici, este posibil să începeți să căscați – în acest caz, vizualizați cum energia grea care iese din voi arde în flacăra lumânării, curățând tot ce este negativ între voi. Fiți atenți și nu lăsați lumânarea nesupravegheată!
Apoi faceți un duș, beți un ceai dulce și odihniți-vă. Simțiți schimbările care au avut loc și urmăriți cum viața voastră se îmbunătățește.