”Priminăscuți” sunt cei din noi care au 0 în al treilea sau al patrulea număr de lucru.

De exemplu, data 03.01.2000 are codul 6.6.0.0.

1 număr de lucru (NL) = 3+1+2=6

2 NL = 6; 3 NL= 6-2X3=0; 4 NL = 0

Aceste suflete sunt întroduse în Matricea Pământului pentru prima dată. Ei ar putea trăi în alte dimensiuni, dar nu au intrat niciodată în corpul fizic. Prin urmare, comportamentul lor este foarte diferit de al nostru. Nu prea știu să vorbească limbi străine, învață mult timp să facă cele mai simple lucruri: să țină o lingură, să meargă pe jos sau cu bicicleta, etc. Părinții acestor copii trebuie să aibă răbdare, deoarece acești copii nu rămân în urmă în dezvoltare, dimpotrivă, ei învață mult mai repede. Dar nu au memorie genetică și se confruntă pentru prima dată cu totul. Însă învață mai ușor materialul școlar, pentru că aceste experiențele de viață din trecut nu sunt imprimate în matricea lor.

Le place tot de ce se atinge mintea lor. Cu toate acestea, părinții lor atunci când se confruntă cu o opinie eronată a medicilor, recurg adesea la medicamente, abuzează psihologic copilul, cea ce le poate afecta în mod negativ dezvoltarea.

Pentru orice familie, ”priminăscuții” sunt un dar și un semn al încrederii acordate. O astfel de onoare revine numai acelor părinți care, în opinia protectorilor familiei (a neamului), nu vor strica o floare fragilă, ci, dimpotrivă, îi vor da putere pentru creștere.

Se recomandă să comunicați cu un astfel de copil cât mai mult posibil, deoarece când i s-a permis să se întrupeze în timpul nostru, i-au fost încărcate și acele ”fișiere” necesare de la Sursă. El știe foarte bine decât oricine altcineva despre natura lucrurilor și despre legile Universului.

Sarcina lor nu este interpretată în conformitate cu lista de Sarcini Planetare, așa cum se intâmplă cu Gardienii, Magicieni Albi și Astrorăzboinici.

Aceste suflete („priminăscuți”) trebuie să reînvie vechile arte marțiale și să apere planeta.

Alte detalii ale matricei dvs., conform numerologiei karmice, puteți afla la o consultație individuală: Whatapp +40725873459.

Lumina si pace!